Mobiele menu

We zijn allebei blij dat we de stap naar de wandeldate hebben gezet. Samen is toch een stuk gezelliger.

Samen wandelen is toch een stuk gezelliger

​Zoonlief vond zijn vriendin via DeWandeldate en raadde ook zijn vader aan zich aan te melden. Met succes: nu hebben vader en zoon allebei een vriendin via DeWandeldate! 

 

Het Succesverhaal van Els en Ruben

Beiden zijn 57 jaar, Els woont in Utrecht en Ruben in Noord-Holland.

Els schreef: 

Voor mij was het voor het eerst dat ik me ingeschreven heb op een datingsite en de wandeldate sprak mij erg aan. Ik houd erg van wandelen en als je voor het eerst iemand spreekt, leek mij wandelen een stuk makkelijker omdat je dan elkaar niet steeds aan hoeft te kijken en lekker aan het lopen bent.

Ik ben afwachtend begonnen en kreeg een like van een andere wandelaar, ook 57 jaar net als ik. Zijn verhaaltje sprak mij aan, en een like teruggegeven. Hij stelde eigenlijk al direct voor om een wandeling te doen, een Groene Wissel. Na eerst wat heen en weer berichtjes sturen via de website, zijn we redelijk gauw overgaan op appen via de eigen telefoon. Op 1 september jl. hebben we al eerste date en de door hem voorgestelde wandeling gelopen. Het was gezellig en we zijn blijven afspreken en langzamerhand werd het steeds gezelliger.

Ook voor hem was het zijn allereerste wandeldate. Hij was al jaren alleen en zijn zoon en schoondochter hebben hem voorgesteld om ook voor hem een keer een account aan te maken. Zijn zoon heeft namelijk zijn vriendin ook gevonden via de wandeldate.

We wandelen nog vaak in het weekend, maar doen ook veel andere leuke dingen. We hebben wel ieder ons eigen leven, en spreken in het weekend af. Binnenkort gaan we samen een weekend wandelen op de Veluwe, in Limburg en in september gaan we samen op vakantie. We zijn allebei blij dat we de stap naar de wandeldate hebben gezet. Samen is toch een stuk gezelliger.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Els en Ruben deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Hiking in Chili - Tomas Tartes via Unsplash

DeWandeldate, Plaatsing: 27 februari 2020.