Mobiele menu

'door de vele regen was het natuurpad in een modderpad veranderd.'

Samen schuilen onder de paraplu

Datingsite DeWandeldate publiceert regelmatig over de wandel-date-avonturen van onze (ex-) leden. En als we geen nieuw verhaal ontvingen brengen we weer eens een eerder ingestuurd verhaal onder de aandacht. De verhalen blijven altijd leuk om te lezen toch? 

Het succesverhaal van John en Marijke

John is 57 jaar en woont in Flevoland, Marijke is 56 jaar en woont in Driesland.

Eén paraplu!

Na een week van veel en innig berichten sturen, hebben we al gauw ons e-mailadres aan elkaar uitgewisseld en een afspraak voor een ontmoeting gemaakt. We hebben bij restaurant Belterwiede bij Wanneperveen afgesproken, eerst een kop koffie en een lunch, om vervolgens met elkaar te wandelen. Door de vele regen was het natuurpad in een modderpad veranderd. We hoopten op droog weer, maar helaas, de buien vielen stevig naar beneden. Het leuke was dat we maar 1 paraplu hadden en die was niet al te groot, dus dat werd in de regenbui ergens een boom of een grote struik opzoeken waar we samen, dicht tegen elkaar aan, een beetje konden schuilen. Het werd een ontmoeting om nooit meer te vergeten. Snel weer een vervolgafspraak gemaakt. Het klikt zo goed tussen ons dat we zelfs al plannen maken voor de toekomst. We hopen samen dat het bijzondere gevoel tussen elkaar nog heel lang zal blijven.

Natuur-modder-pad bij Wanneperveen

Van 'dieseltrein' naar straaljager..

Na de inzending van dit verhaal stuurde John nog dit bericht dat ik ook mocht publiceren:

Hallo Irene,

Marijke en ik hebben een stukje via de wandelsite opgestuurd. Omdat nog niet iedereen (kinderen en andere aanverwantschap) op de hoogte is van onze prille relatie willen we het graag nog anoniem houden. Ik heb een foto meegestuurd van het 'modderpad' ...

Het gaat nochtans super tussen ons en willen er samen aan werken om het ook super te houden, we gaan er 100% voor, we hebben ons eerste weekend al samen doorgebracht, ons tweede gezamenlijke weekend komt eraan. We maken al plannen voor een weekend ergens in Limburg, en een weekje Oostenrijk.

Via een 'dieseltrein' naar een 'ICE' hogesnelheidslijn, inmiddels beland in een straaljager.. zo voelt het beiderzijds. We proberen het 'rustig' aan te doen en op te bouwen... maar het rustig aan doen.. valt een beetje in het water.. zo lang we het maar super leuk met elkaar hebben, alles bespreekbaar is, veel humor hebben, en van alle gezamenlijke momenten kunnen genieten, en dat doen we zeker.

Veel succes met je wandeldatesite, en TOP dat je de feedback ter harte hebt genomen, zo kom je je klanten tegemoet.

Groetjes, John

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

John en Marijke deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 1 september 2019