Mobiele menu

'Dit najaar zijn we samen op vakantie geweest in Andalusië. Naast cultuur snuiven en leuke terrasjes hebben we heerlijk gewandeld in de Sierra Nevada.'

Samen gewandeld in de Sierra Nevada in Andalusie

Ik (Irene) vraag altijd of de mensen die hun vriend of vriendin vonden via onze datingsite ook hun verhaal willen delen. De succesverhalen zijn erg fijn om te lezen en ze vormen een mooie inspiratiebron voor andere singles die nog op zoek zijn. Ook Cobi en Arno vonden elkaar via DeWandeldate. Voor mij is dat extra leuk omdat ik hen ook persoonlijk heb ontmoet. Arno nam al eerder deel aan een groepswandeling, en in juni liepen Arno en Cobi samen mee met de mooie Veluwse Woestijnen wandeling. Dankjewel Cobi dat je jullie verhaal voor ons schreef!

Het succesverhaal van Cobi en Arno

Cobi is 50 jaar en woont in Limburg, Arno is 55 jaar en woont in Noord-BRabant

Afgelopen voorjaar las ik in een tijdschrift over de wandeldate. Dat sprak me meteen aan, omdat ik het heerlijk vind om in de natuur te wandelen. Maar ja, me aanmelden, was nog net een stap te veel. Daarna las ik elders ook weer positieve verhalen over de wandeldate, en toen een vriendin me er ook nog eens op wees, werd het tijd om me echt aan te melden. 

Begin mei heb ik Arno aangeschreven, eind mei hebben we voor het eerst afgesproken en een mooie wandeling gemaakt. Halverwege onze woonplaatsen spraken we af. Hij had een aantal wandelingen voorbereid, wat ik attent en erg leuk vond. We overlegden welke we zouden kiezen. We hebben heerlijk gewandeld door bossen, langs vennen en over de heide. En uiteraard veel gekletst, want dat gaat makkelijk tijdens het wandelen. Daarna samen wat gedronken op een terras. Het was voor ons wel duidelijk: dit gaan we vaker doen. 

Dus twee weken later, tijdens een groepswandeling bij Kootwijk op de Veluwe, zagen we elkaar weer. We liepen samen op, maar hebben ook met veel anderen gesproken. Het contact leggen met deze en gene, gaat zo makkelijk! Met vrijwel de hele groep hebben we na de wandeling nog gezellig wat gedronken, en met klein groepje hebben we ’s avonds nog gegeten. 

We hebben het leuk samen, wandelen graag en blijken veel raakvlakken te hebben. Het contact gaat makkelijk, het lijkt wel ‘vanzelf’ te gaan. Inmiddels hebben we een vaste relatie!!! Dit najaar zijn we samen op vakantie geweest in Andalusië. Naast cultuur snuiven en leuke terrasjes hebben we heerlijk gewandeld in de Sierra Nevada. We zijn nu al weer plannen aan het maken voor de volgende reis.

Dus met dank aan Irene en dewandeldate.nl.

Lieve groet,

Cobi en Arno

'We hebben het leuk samen, wandelen graag en blijken veel raakvlakken te hebben.' Hier op vakantie in Andalusië.

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Cobi en Arno deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl.

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 13 december 2016