Mobiele menu

Samen activiteiten ondernemen is gezelliger dan alleen

Samen activiteiten ondernemen is gezelliger dan alleen

Bowie en Brutus zochten allebei een maatje om in de weekends op pad te gaan. Ze vonden elkaar en gaan nu vaak wandelen. Ook maakten ze een kanotocht en gingen ze zwemmen. 

Het succesverhaal van Bowie en Brutus

Zij, Bowie, is 55 jaar en woont in Zuid-Holland, Hij, Brutus is 51 jaar en woont in Noord-Brabant, Bowie en Brutus zijn hun nicknames.

Hallo Irene,

Wij waren het alle twee een beetje zat om altijd maar alleen op pad te moeten. DeWandeldate leek ons alle twee wel een site waar je misschien een leuk maatje kan vinden voor gezellige activiteiten. Samen is gezelliger dan alleen. Ik was op zoek naar een maatje en zeker niet iets op relationeel gebied. Daarom leek DeWandeldate mij wel een veilige site.

Door een like zijn we gaan mailen en hebben we een gezellige gps stadswandeling in Den Bosch gemaakt, Dat was half februari 2020. Voor weer eens een wandeling zouden we elkaar een berichtje sturen. Dat berichtje sturen heeft een paar maanden op zich laten wachten :-).

Sinds juni weer leuk mail contact en besloten dat we een kanotocht wilden maken. Wij zijn in de Krimpenerwaard met de kano het riviertje de Vlist op geweest. Het was augustus en een hele warme dag. Ter hoogte van het dorpje Vlist hebben we aan de water gepicknickt en gezwommen. Samen een heerlijke en gezellige dag gehad met als afsluiting pizza eten in mijn de tuin. Na deze geslaagde dag een nieuwe afspraak gemaakt voor een wandeling.
 

Inmiddels hebben we al heel veel kilometers samen gewandeld. Wij wandelen overal waar het niet druk is. :-). Van strand, bossen en heuvels door heel Nederland .Het voelt allemaal goed, relaxt en gezellig. We hopen op nog heel veel kilometers en gezellige weekenden samen. En als het weer mogelijk is willen we ook bergwandelingen maken.

Succes met de Wandeldate, Vriendelijke groet, Bowie

Wij zijn met de kano het riviertje de Vlist op geweest.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Bowie en Brutus deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Neora Aylon, via Unsplash

© DeWandeldate, 15 januari 2021