Mobiele menu

Romeo en Kolibrie: Wandeldaten in Gelderland

Romeo en Kolibrie: Wandeldaten in Gelderland

Altijd leuk om te weten waar mensen samen gaan wandelen. Kolibrie had 5 wandeldates met Romeo, in Gelderland, voordat het echt ‘aan’ was. Ze wandelen nu minimaal één keer per week. 

Het succesverhaal van Kolibrie en Romeo

(Kolibrie is 55 jaar, Romeo 54 jaar. Beiden wonen in Gelderland)

 

De start

Op 6 juli 2019 heb ik onder de naam ‘Kolibrie’ een profiel aangemaakt op de wandeldatingsite. In mijn tuin vlogen kolibrievlinders rond en zo kwam ik op het idee om deze nickname te gebruiken. Ik had nog nooit op een datingsite gestaan. Mijn oog viel meteen op ‘Romeo’. Zijn uitstraling, tekst en woonplaats bevielen mij en ik stuurde hem direct een ‘like’. Aangezien ik nog geen betalend lid was, kon ik geen mail in de beveiligde omgeving sturen. Ik dacht geen haast te hebben, omdat ik in augustus 10 dagen naar Zweden zou gaan.

Zou een like sturen niet voldoende zijn? Romeo likete mij niet. Ik werd onzeker. Vlak voordat ik op vakantie ging, besloot ik om betalend lid te worden, zodat ik een bericht kon sturen. Romeo reageerde direct en we maakten een afspraak voor 21 augustus, direct na onze vakanties. Restaurant ‘Woodz’ in Velp was het startpunt van onze wandeldate. We liepen door de Beekhuizense bossen en op het Rozendaalse Veld. Na de wandeling streken wij neer op het terras van ‘Woodz’, ook wel ‘Buitenplaats Beekhuizen’ genoemd.

Er volgden afspraken in Rheden (2x), Arnhem en De Steeg en op 22 september was het ‘aan’. De wandelingen eindigden steeds op een terras. Romeo heeft ook een keer voor een romantische picknick gezorgd. Na de laatste wandeldate volgde een etentje bij Romeo thuis.

Wandelvakantie in Oostenrijk (Lechtal)

Het vervolg

Wij doen de wandeldating eer aan: minimaal 1x per week hebben wij een wandeldate! Meestal in Gelderland. We wonen in dezelfde gemeente, dus kunnen ook tussen de bedrijven door op pad. In februari 2020 gingen we voor het eerst een weekend weg. Onze bestemming: Zuid-Limburg in de buurt van Slenaken. Het stormde flink, maar wij laten ons niet gauw ontmoedigen. Er volgde een midweek in Noordwijk aan Zee, een wandelvakantie in Oostenrijk (Lechtal) en een weekend in Drenthe (Garminge). Wandelen is echt onze gemeenschappelijke hobby.

DeWandeldate.nl was voor ons een ideale plek om elkaar te ontmoeten!

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Kolibrie en Romeo deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 16 januari 2021