Mobiele menu

daarna volgde een wandeling door de mooie Krimpenerwaard ..

Paul en Yvonne: Op zoek naar echte liefde!

Datingsite DeWandeldate ontvangt regelmatig opzeggingen van leden die hun partner vonden op onze site. Hier een voorbeeld van twee gelukkige opzeggers:

  • Yvonne: "Zoals je weet heb ik de liefde gevonden, op jouw zo mooie site!! We gaan er nog een stukje over schrijven. Zo veel dank aan jou!. "
  • Paul: "Ik heb mijn liefde gevonden :)  

Het succesverhaal van Paul en Yvonne

  • Paul is 38 jaar, Yvonne is 42 jaar. Beiden wonen in Zuid-Holland

"Paul kreeg de tip om op DeWandeldate te gaan staan van zijn zus. Yvonne kwam Irene tegen bij een Open Coffee voor ondernemers, waar zij enthousiast vertelde over DeWandeldate. Maar aangezien Yvonne tijdens wandelingen gebruik maakt van een rolstoel twijfelde zij wel of DeWandeldate wel een geschikte site was. Haar hart ligt echter bij de natuur en zo zie je maar hoeveel moois het kan brengen als je je hart volgt.

Paul en Yvonne schreven allebei een mooi, uitgebreid profiel, met leuke foto's er bij.

Yvonne stuurde de eerste like, al snel gevolgd door een mailtje terug van Paul. Uit de mailtjes heen en weer bleek veel lieve aandacht voor elkaar. Dat werd voortgezet tijdens het whatsappen.

En toen brak natuurlijk het moment van de ontmoeting aan: eerst op een terras om het ijs te breken, maar dat ijs bleek er helemaal niet te zijn. Daarna volgde een wandeling door de mooie Krimpenerwaard. Bij terugkomst bleek Pauls bus net te zijn vertrokken, dus gingen zij weer op het terras zitten. Waarna ze de volgende bus ook lieten vertrekken. Genoeg tijd dus voor het laten ontstaan van iets heel moois…

”Op zoek naar echte liefde is mooi, zeker met een begin via deze site” schreef Paul in zijn profiel. En zo was en is dat ! Paul en Yvonne zijn heel gelukkig samen en wensen iedereen net zoveel liefde en geluk toe!"

Update 2022: Yvonne en Paul waren één van 'onze' eerste koppels. Zij wonen inmiddels alweer 5 jaar - heel gelukkig - samen. 

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Paul en Yvonne deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Krimpenerwaard, van Bert Knot

© DeWandeldate, 14 december 2014.