Mobiele menu

Zij bezochten ook Kasteel Oldenaller, bij Putten.

Op een mooie Pinksterdag ... vonden zij elkaar!

Mei 2015: 1 jarig jubileum van één van de eerste DeWandeldate koppels 

Onder onze afzeggers zijn regelmatig mensen die hun partner vonden via DeWandeldate. Ik vraag dan vaak of ze nog een stukje willen schrijven over hun ervaringen. Van Jan Pieter kreeg ik vorig jaar (juli 2014) al dit berichtje:

'Een maand geleden hebben we voor het eerst afgesproken voor een wandeldate. Was spannend, maar ontzettend leuk. Samen hebben we gewandeld bij Kasteel Staverden, Solse gat in het Speulderbos, Vierhouten bij het Verscholen dorp, Park Sonsbeek in Arnhem, Kasteel Groevenbeek via het bos en over de Groevenbeekse Heide terug, Natuurpark in Lelystad ... Het is echt super om zo via de Wandeldate iemand te vinden die goed bij je past.'

Het gaat heel goed met deze wandeldaters. Afgelopen week (april 2015) ontving ik nog dit leuke verslagje. Mooi om te zien dat ze na een jaar nog altijd bij elkaar zijn.

Hoe Jan Pieter (43) en Louise (44) elkaar ontmoetten via DeWandeldate

En hoe het verder ging. 

Begin mei kreeg ik een berichtje via de Wandeldatesite van een vrouw, wat later bleek een hele leuke vrouw. Ze wilde graag een keer met me wandelen in de bossen van Ermelo. Dat kwam goed uit, want ik woon in Ermelo. Ze kwam al vele jaren vanaf haar jeugd op een camping in Ermelo en kende Ermelo en de bossen goed.

Na wat heen en weer berichtjes gestuurd en een paar keer gebeld te hebben, was het de dag dat we elkaar zouden ontmoeten, 2e pinksterdag. Ze kwam eerste pinksterdag al naar de camping in Ermelo toe. s ‘Avonds was de spanning te hoog en hebben we elkaar heel even ontmoet.

Op 2e pinksterdag zijn we samen lekker gaan wandelen in de bossen, Solse Gat en omgeving.

Daarna hebben we steeds gesms't, gebeld en gemaild en kwam zij naar mij voor een weekendje. Daarna ik weer naar haar voor een weekendje etc.

Ondertussen hebben we al veel gewandeld oa in Vierhouten, Natuurpark Lelystad, Oostvaardersplassen, Hoek van Holland, Scheveningen etc. Tevens zijn we beide gek op musea bezoeken dus Paleis het Loo met zijn mooie tuin en paleispark, Spoorwegmuseum of lekker shoppen in Rotterdam. Begin van het jaar zijn we ook samen lekker een weekendje naar Berg en Dal geweest, lekker hotel gepakt en gewandeld en geshopt in Duitsland, Kleve, Kevelaar.

En nu gaan we al richting ons 1 jarig jubileum :)

 

Wil je méér verhalen van DeWandeldate koppels lezen?

Jan Pieter en Louise vonden elkaar via DeWandeldate. Ook andere (ex) leden schreven hun verhaal:

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl.  

Word ook lid en volg DéWandeldate

Foto: Kasteel Oldenaller, Jan Pieter.

DeWandeldate, 28 april 2015