Mobiele menu

Onze eerste wandeldate was in de duinen bij Scheveningen

Onze eerste wandeldate was in de duinen bij Scheveningen

Hester en Berend leerden elkaar al wandelend kennen. Ze wandelden bij Scheveningen, Amersfoort, Hoorn .. Nu, zo'n 1,5 jaar later, zijn ze samen gezellig aan het klussen in het nieuwe huis van Berend. Lees en geniet mee met het succesverhaal van deze twee wandeldaters. 

Het succesverhaal van Hester en Berend

Berend is 58 jaar en verhuist van Overijssel naar Noord-Holland, Hester is 54 jaar en woont in Zuid-Holland. 

Onze eerste wandeldate was in de duinen bij Scheveningen. Berend wachtte op mij bij de Watertoren. Het woei hard! We wandelden door de duinen en terug over het strand. We vonden het allebei best vanzelfsprekend dat er een 2e date kwam. Twee weken later maakten we vanaf station Amersfoort een lange wandeling. De 3e wandeling was in Hoorn langs de haven en over de de dijk richting Schellinkhout.

Berend woonde destijds in Steenwijk en ik in Den Haag. Ik vond de afstand eigenlijk te groot, maar Berend zette gelukkig door ...

Het is nu ruim 1,5 jaar later. We hebben nu een LAT-relatie en zijn heel happy met elkaar. We wandelen niet veel meer, maar zijn samen ieder weekend aan het klussen in het nieuwe huis van Berend. Dat staat in Hoorn, de geboorteplaats van Hester. Wat een leuke bijkomstigheid. :)

Een foto van ons, in de haven van Hoorn

In de haven van Hoorn

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Hester en Berend deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

>> Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 13 oktober 2021