Mobiele menu

Deze eerste ontmoeting was in het klimbos. Lekker hoog de bomen in, onze grenzen verkennen.

Onze eerste date was in het KLIMBOS

Via DeWandeldate vonden al zeker 600 leden een nieuwe partner. Aan iedereen die vertelt 'iemand gevonden te hebben via DeWandeldate' vragen we of ze ook hun verhaal willen delen. Kort of lang, anoniem of met foto, een nog prille relatie of serieuze trouwplannen, alle succesverhalen zijn welkom. Deze week ontvingen het verhaal van Marretje en Jo, die beiden hun Soulmate vonden.

 

Het succesverhaal van Marretje en Jo

Zij is 50 jaar, Hij is 51 jaar, beiden wonen in Noord-Brabant

Na de eerste like op de site vlogen de (lange!) berichten al snel over en weer. Doordat Jo het erg druk had op zijn werk, duurde het een hele tijd voordat we in de gelegenheid waren om elkaar echt te ontmoeten. Deze eerste ontmoeting was in het klimbos. Lekker hoog de bomen in, onze grenzen verkennen. We hadden veel plezier, vooral toen ik niet meer verder durfde en moest worden gered.

Het fijnste was dat we ook live erg fijne gesprekken hadden. Ondanks dat sloeg de vonk niet direct over. We bleven echter trouw berichten over en weer sturen. Geen onderwerp was te gek. We praatten over alles, soms de grootste onzin, soms heel ernstig en serieus. Vaak bleek dat we dezelfde gedachtenlijn volgden. We vonden veel (h)erkenning bij elkaar. Er ontstond een heel fijne vriendschap.

Pas toen ik voor vakantie een aantal weken in Engeland zat en we niet meer dagelijks in contact stonden, besefte ik dat ik Jo ontzettend miste en dat ik eigenlijk wel meer wilde dan vriendschap. Dat was gelukkig wederzijds. Na mijn vakantie hebben we dan ook snel afgesproken. Tja, en toen sloeg de vonk wel over. En hoe!

We zijn nu bijna een jaar officieel een stel. Wonen nog niet bij elkaar, maar dat zie ik ergens in de toekomst wel gaan gebeuren. Vanwege onze kinderen nemen we rustig de tijd. We praten nog steeds dagelijks over alles wat los en vast zit. En we vertellen elkaar iedere dag hoeveel we van elkaar houden. Soulmate gevonden!

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Marretje en Jo deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto's: Funforest, door Selmer van Alten (dit zijn niet Marretje en Jo)

© DeWandeldate, Plaatsing: 17 juni 2019.