Mobiele menu

'Onze laatste vakantie in Zwitserland. En nu serieuze plannen voor een gezamenlijke toekomst.'

Onze eerste date was een wandeldate in Oostenrijk

Veel van onze leden kiezen als eerste date voor een rondje stadspark. Roos en Ruud deden het anders. Deze fanatieke bergsportliefhebbers ontmoetten elkaar in Oostenrijk en maakten meteen een sneeuwschoentocht. Ze schreven samen hun verhaal. 

Succesverhaal van Roos en Ruud

Roos is 40 jaar en woont in Zuid-Holland, Ruud is 51 jaar en woont in Limburg

ROOS:

Al 'n tijdje had ik een profiel op de Wandeldate, maar was hier -op één wandelafspraak na- nog niet echt actief mee bezig geweest. Na een trekking door de Pyreneeën waarvan ik heel enthousiast thuis was gekomen eind 2016, bedacht ik me dat ik dit, in plaats van alleen, ook graag met een partner zou willen doen. Maar dan moest ik wel 'ns wat meer initiatief gaan nemen. Dat was meteen mijn goede voornemen voor 2017 (en dus nam ik een betaald abonnement). Al snel kreeg ik een leuk bericht van Ruud (profielnaam Ibex) en na enkele emailtjes heen en weer besloot ik te bellen. Het klikte meteen.

Onze eerste date was een wandeldate, en wel in Oostenrijk. Ik zou zelf een aantal weken de bergen in gaan om te skiën en Ruud is sowieso 's winters veel in de Alpen te vinden, dus leek het ons leuk elkaar daar te ontmoeten en meteen een mooie (sneeuwschoen)tocht te maken. Niet alleen hadden we telefonisch een goede klik, maar ook toen we elkaar voor het eerst ontmoetten bleken we op dezelfde golflengte te zitten.

Hoewel ik aan het begin van het jaar de verwachting had verschillende wandeldates te zullen gaan ondernemen, bleek deze eerste afspraak zo leuk te zijn dat ik alleen nog maar met Ruud heb afgesproken. Ondertussen zijn we al meerdere keren samen de bergen in geweest en hebben we ook plannen voor een toekomst samen.  

RUUD:

Vandaag precies een jaar geleden schreef ik Roos voor het eerst een berichtje. Ik had haar profiel al maanden eerder gezien, alleen toen stond deze vrij achteraan en was deze dus niet zo actief.

Tevens schreef ze in haar profiel een maximale leeftijd waar ik ietsje overheen zat. Maar toch bleef dit profiel iedere keer weer voorbij komen bij mijn zoektocht naar iemand met gemeenschappelijke interesses.

Dus... toch maar geschreven, en meteen al een klik. Onze eerste date was dus een supermooie vakantie in Oostenrijk waarbij we meteen al mooie tochten hebben gemaakt met sneeuwschoenen en toerski's. (Bijgevoegde foto waarbij we op de ski's staan komt van die vakantie.) Ook terug in Nederland vaak afgesproken, ondanks de reisafstand van een paar provincies tussen ons in, en meteen weer plannen gemaakt voor volgende vakanties.

De tweede bijgevoegde foto is van onze laatste vakantie in Zwitserland. En nu serieuze plannen voor een gezamenlijke toekomst.

Onze eerste date was dus een supermooie vakantie in Oostenrijk waarbij we meteen al mooie tochten hebben gemaakt met sneeuwschoenen en toerski's.

Ik heb in mijn "zoektocht naar de ware" verschillende datingsites bekeken, maar de wandeldatesite sprong daar met kop en schouders bovenuit. Ben ook alleen maar met de wandeldatesite aan de slag gegaan.

De eenvoud van de site en vooral veel gelijkgezinde mensen op de site gaven bij mij de doorslag. Ook jouw persoonlijke benadering waarderen wij.

Wij willen je in ieder geval bedanken en wensen je nog veel succes met de site!

Groetjes, Roos en Ruud

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Roos en Ruud deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 3 januari 2018.