Mobiele menu

Ontmoeting van Anne en Robert. Verhaaltje met toeval.

Ontmoeting van Anne en Robert. Verhaaltje met toeval.

Anne schreef bij haar opzegging: ‘Ja, een klik! Vanaf het eerste moment. Bijzonder. Hij 71, ik 72. Een ontdekkingstocht.’ En hij schreef hun succesverhaal.

Grappig vind ik (Irene) dat Robert in zijn verhaal schreef dat ze allebei ‘toevallig’ op de Wandeldate kwamen. Ik ben wel blij dat ik dit soort toeval een handje mocht helpen...

Het succesverhaal van Anne en Robert

  • Anne is 72 jaar en Robert is 71 jaar. Beiden wonen in de provincie Utrecht.

Anne en Robert zijn singles omdat hun partner is overleden. Maar dat ontdekken ze pas later. Ze hebben hun leven weer redelijk op gang en daar zit ook veel wandelen in. Voorzichtig komt het gevoel dat het mooi zou zijn om weer iemand tegen te komen voor wie je heel bijzondere gevoelens zou kunnen ontwikkelen. Wandelen kun je goed alleen, maar met een leuke partner is het mooier.

Dus met het trefwoord 'wandelen' googelen komen ze op de Wandeldate site. Ze merken allebei dat vaak op een like of een berichtje geen antwoord komt. Eigenlijk niet zo aardig. Robert bedankt Anne voor haar like, maar zegt erbij dat hij al voldoende eerste afspraken heeft en nog een ontmoeting erbij niet zo passend vindt. En hij laat ook merken dat het profiel van Anne hem wel aanspreekt.

Anne reageert dan heel subtiel: ze zegt jammer maar begrijpelijk want Robert lijkt haar heel aardig en hij spreekt haar ook sterk aan. Misschien, je weet maar nooit? Dan bedenken ze om contactgegevens uit te wisselen voor het geval ze misschien toch een keer een ontmoeting willen en ook omdat ze beiden al snel van de site af zullen gaan. En zo komt er onverwacht snel een wandelafspraak met koffie vooraf. Tijdens de koffie kunnen ze dan zien of er voldoende klik is om ook nog (een stukje) te gaan wandelen. Dat was er. En nog meer tijdens het wandelen. Robert heeft daarna zijn andere afspraken afgezegd met de reden waarom. Wel zo netjes, denkt hij.

En verder? Naast wandelen en wandelplannen ook veel andere dingen samen. En dan zien ze wel waar dat alles hun brengt.

En dat omdat ze toevallig op de Wandeldate kwamen (allebei 1 maand), en omdat Anne niet meteen losliet maar in haar reactie iets overbracht waardoor Robert weer werd geraakt.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Anne en Robert deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Katarzyna Grabowska, via Unsplash

© DeWandeldate, 27 oktober 2023.