Mobiele menu

NS wandeling Lange Duinen vanuit Amersfoort

Zaterdag 17 februari: NS wandeling Lange Duinen vanuit Amersfoort

NS wandeling Lange Duinen

Prachtige route over onverharde wegen door het bos en langs zand, veel fijn los zand. De Korte en Lange Duinen zijn stuifzandgebieden en vanwege hun zeldzaamheid uitgeroepen tot aardkundige monumenten. 

Verslagje

Op zaterdag 17 februari 2024 liep een groep wandeldaters deze route. De groep bestond uit 9 vrouwen en 7 mannen, singles van 35 t/m 49 jaar. Van de 16 deelnemers zijn 6 mensen lid (met actief profiel) van DeWandeldate. Er werd gepauzeerd bij restaurant De Soesterduinen.

Enkele reacties van de deelnemers:

 • Een mooie wandeling met een gezellige groep.
 • Ik vond het een leuke ervaring om eens met een groep mensen die op zoek zijn naar een date te wandelen. Het was een mooie wandeling, hoewel ik minder op de omgeving lette dan normaal en meer op de gesprekken, het contact met de deelnemers. De sfeer in de groep was gemoedelijk en sociaal, ik denk dat iedereen een leuke dag heeft gehad. Iedereen was vriendelijk en toegankelijk. En allemaal geoefende wandelaars, sportieve mensen.
 • Ik sluit me hier volledig bij aan: er was een gezellige, sociale, harmonieuze omgang in de groep en verloop van de wandeling. Fijn dat ik mee kon gaan!

NS wandeling Lange Duinen vanuit Amersfoort
NS wandeling Lange Duinen vanuit Amersfoort
NS wandeling Lange Duinen vanuit Amersfoort

  Hoi deelnemers: er is nog een heel leuke groepsfoto, waar jullie met gezichten op staan.  Als je die wilt hebben, stuur even een berichtje, dan mail ik die foto aan je door. Stuur dan gelijk ook je reactie mee, dan zet ik die in het verslag. Groet, Irene

   

  Word ook lid en volg DeWandeldate

  © DeWandeldate, 19 december 2023. Update 17 februari 2023