Mobiele menu

Wandelbankje

Na onze eerste Wandeldate hebben we nog lang gepraat op een bankje, in de kou, met warme thee

Het succesverhaal van Pjotr en Zilverlokje (hun nicknames): bij hun eerste date volgden ze het voorstel in zijn profiel, en bij de tweede date het voorstel in haar profiel. En nu schreef hij: ‘al 10 maanden heel gelukkig met Zilverlokje’ ;-)

Het succesverhaal van Pjotr en Zilverlokje

  • Beiden zijn 54 jaar en wonen in Overijssel

Pjotr schreef:

We zijn heel blij met elkaar en maken volop plannen voor de toekomst. Morgen gaan we, precies een jaar na dato, onze eerste date nog eens overdoen om te vieren dat we elkaar dan een jaar kennen.

Onze eerste en tweede date

We zijn inderdaad gaan wandelen als date. Zilverlokje is eerst mijn wandeling komen doen, en toen ik de hare. Bij de eerste date had ik thee en krentenwegge mee, en we hebben nog een hele tijd zitten praten op een bankje (in de kou, met warme thee). Dus geen twijfel over een 2e date. Ik had (met 25-30 wandeldates ervaring) nog wel iets van 'effe kiek'n wat het wordt'. Maar ik vond haar bij de 2e date (toen ze veel minder nerveus was) hartstikke leuk. Bij mij brak het ijs toen ze haar bemodderde wandel-boots aantrok op de rand van de achterklep van de auto, die vies werd, en mij aankeek: 'dat ding is om te gebruiken'. Geweldig!

We wandelen en zeilen

We wandelen allebei geregeld. Klein, groot, samen, alleen, met anderen, in de buurt, weekend, op vakantie. Verder gaan we samen zeilen met het bootje dat ik deze zomer gekocht heb.

Eerdere (wandel) dates

Ik heb nog steeds vriendschappelijke contacten met een aantal oud-Wandeldates. Ik heb alle ontmoetingen via Wandeldate altijd als heel interessant en respectvol ervaren. Geregeld hadden we allebei binnen 3 seconden de indruk 'dit wordt niks', maar ook die dates zijn fijne wandelingen en goede ontmoetingen geworden. Ik hoor van anderen heel andere dingen over andere sites. Op een gegeven moment heb ik besloten om niet meer te daten op meer dan 45 minuten reistijd, en heb ik juist afspraken gemaakt met vrouwen dichter in de buurt, ook al was ik op basis van het profiel niet 100% enthousiast. Dus toen ik een Like van Zilverlokje kreeg, was het voor mij geen vraag of ik een wandeling wilde maken.

Over DeWandeldate

Ik vind het bijzonder hoeveel vrouwen (nog) met een vreemde man letterlijk het bos in gaan. Fijn, dat vertrouwen, en dat dat kan. Fijn dat de site 'transparant' is. Zelf zoeken, zelf zien wat de opties zijn. Nog 's terugkomen bij een profiel, wel/niet zichtbaar. Dat geeft ook rust en vertrouwen bij het gebruiken van Wandeldate. Ik heb ervaren (ook zelf) dat 'liefdesbang' zoals beschreven door Hannah Cuppen, een heel groot thema is op (Wandel)dates. Ik zou bijna zeggen dat het boek verplichte kost moet zijn voor ieder lid.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

'Pjotr' deelde zijn verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: van Y S, via Unsplash

© DeWandeldate, 22 augustus 2023.