Mobiele menu

Verliefd na de tweede wandeldate

Na de tweede wandeldate waren we helemaal verkocht! Verliefd! 

Weer zo'n enthousiaste opzegging ontvangen: 'Mijn allereerste keer ingeschreven bij een datingapp; De Wandeldate! En meteen de eerste date raak. Een supermatch. Liefde op het eerste gezicht! Superblij mee.' 

Het succesverhaal van Joan en Yvette

  • Beide vrouwen zijn 56 jaar en wonen in Noord-Brabant

Ik had me nog nooit eerder op een datingapp of site ingeschreven, maar vrienden van me bleven aanhouden dat ik het een keer moest proberen. Eén van hen gebruikt ook de Wandeldate, zodoende kwam ik daar op uit.

Yvette stond nog wel op de app, maar was zich daar al niet meer bewust van. Ze had zich op andere sites en apps uitgeschreven, maar stond gelukkig nog zichtbaar op de Wandeldate. Daar is ze weer betalend lid geworden na mijn berichtje en like die ik haar had gestuurd. Zo kon ze mij persoonlijk beantwoorden!

We komen beide uit Brabant en onze eerste wandeldate was dan ook in Brabant. In Best bij het Joe Mann paviljoen zijn we gestart samen. Heerlijk weer, mooie groene omgeving, onverharde paden, de heide in bloei èn fijn gezelschap. Na de wandeling lekker geluncht samen en bij het afscheid elkaar een eerste knuffel en kus gegeven. Het was meteen raak en na de tweede date waren we helemaal verkocht. Verliefd!

Op onze tweede wandeling hebben we de nickname van Yvette, 'heelgraagaanzee', eer aangedaan door heerlijk aan zee te wandelen met onze blote voeten door de branding. Hoe romantisch wil je het hebben! We gaan nog steeds regelmatig wandelen, maar delen ook nog zoveel meer!

Groet Joan

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Joan deelde haar verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal:

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Priscilla du Preez, via Unsplash

© DeWandeldate, 21 september 2023.