Mobiele menu

Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela

Na aankomst in Santiago de Compostella op zoek naar een (wandel) partner via DeWandeldate

We ontvingen weer een mooi succesverhaal, van ‘WandelWout’ en ‘JeePee10’: ‘We hebben in elkaar ‘een lot uit de loterij’ getroffen.’

Het succesverhaal van WandelWout en JeePee10

Hij woont in Gelderland, Zij in Overijssel, beiden zijn 65 jaar

 

Hallo Irene, je ‘Wandeldate.nl’ heeft ons succesvol gekoppeld. Daardoor vinden wij het wel waard ons verhaal te publiceren op je site.

Wij beiden zijn 65 jaar. Hij sinds vorig jaar weduwnaar, zij enige jaren terug gescheiden.

Hij ging in de lente van dit jaar zich oriënteren op datingsites. Spannend, mede door de vraag wat zet je op zo’n site, hij zag het als een soort CV van/over zich zelf. M.a.w. hoe presenteert hij zich aan de (boze) buitenwereld.

Bij de zoektocht naar een geschikte datingsite kwam hij eigenlijk bij toeval terecht bij de Wandeldate.

De opzet sprak hem aan en gaf hem voldoende vertrouwen om zich zelf voor te stellen.

Een verrassing was wel even, dat hij eerst ‘gescreend’ werd na aanmelding. Op zich wel goed om fake profielen te voorkomen? Een halve dag later werd hij “goedgekeurd’. En werd zijn profiel en foto’s geplaatst. Razend nieuwsgierig a. wie er op stonden en b. voor het eerst zag hij ‘verhalen’ van anderen hoe zij zich presenteerden.

De volgende dag kreeg hij al een like van haar. Super blij, want hij had haar ook als mogelijke wandelkandidaat in gedachten. Eén van de triggers voor hem was nl., dat zij ook op zoek was naar een relatie en niet alleen naar een wandelmaatje.

Zij heeft zich vorig jaar ingeschreven. Na een teleurstellende relatie en een adempauze, de Wandeldate weer geactiveerd na aankomst in Santiago de Compostella. Bij het openen viel haar blik gelijk op hem en stuurde zij een like naar hem.

De eerste echte wandeling heeft 3 weken op zich laten wachten, want zij was de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella aan het uitlopen. Ondanks (algemene) opmerkingen, dat je eigenlijk zo gauw mogelijk fysiek contact moet krijgen, heeft de 3 weken wachttijd ons juist heel goed tot elkaar gebracht. Binnen no-time zaten wij in die wachttijd dagelijks te mailen (via onze privé e-mailadressen) en om de paar dagen te bellen. Door eerlijk en integer, maar doordoor ook wel kwetsbaar te zijn, hebben wij elkaar goed leren kennen. En werd de eerste fysieke kennismaking uitgesmeerd tot een volledige dag.

2 Maanden later kunnen wij zeggen, dat we in elkaar ‘een lot uit de loterij’ hebben getroffen en dat er sprake is van een liefdevolle relatie.

WandelWout en JeePee10

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Wandelwout en JeePee10 deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 16 juli 2023.