Mobiele menu

Mijn lief gevonden

Mijn lief gevonden! Het verhaal van ‘Anne’ en ‘Loper naar C4’

Hoera! We ontvingen weer zo’n mooi verhaal. ‘Anne’ en ‘Loper naar C4’ vertellen hoe zij elkaar ontmoetten via DeWandeldate. ‘De toekomst ziet er mooi uit voor ons.’

  • Anne is 59 jaar en woont in de provincie Utrecht, Loper naar C4 is 57 jaar en woont in Zuid-Holland. Anne en Loper naar C4 zijn de nicknames die zij gebruikten op onze datingsite.

Anne schreef:

Ongeveer een jaar na het overlijden van mijn man GJ, kreeg ik weer behoefte aan iemand in mijn leven. Een vriendin was al langer lid van De Wandeldate, en dat concept sprak me wel aan. Ik hou van buiten zijn en op deze manier kom je met gelijkgestemden in contact. Bovendien praat ik gemakkelijker tijdens het lopen.

Ik had bewust in mijn profiel gezet dat ik weduwe ben, omdat een nieuwe liefde moet weten dat GJ een deel van mijn leven blijft uitmaken.

Ik dacht dat het wel een tijdje zou duren, dus ik ben voor een jaar lid geworden. Maar.. al na ruim 4 maanden was het bij mijn 4e date raak.

“Loper naar C4” reageerde dezelfde dag op mijn berichtje en gaf aan dat hij het aanstaande weekend al kon. Ik ben ook iemand die gelijk wil doorpakken, dus daar werd ik al blij van. We hebben Whatsapp-contact gemaakt en in de dagen die volgenden hadden we al veel contact.

Op zaterdag heb ik hem om 10.00 opgehaald bij het station van Woerden en zijn we naar Haarzuilens gereden. Ik had bewust de wandeling in delen gehakt, om op elk gewenst moment af te kunnen haken. Maar dat was niet nodig, en de wandeling werd steeds verder uitgebreid. Om 16.00 moest ik hem helaas weer op het station afzetten, omdat ik een eet-afspraak had met vriendinnen.

De volgende dag miste ik hem al, en ben ik naar hem toegereden. Sindsdien zijn we veel bij elkaar. We wonen ongeveer 40 km bij elkaar vandaan, en voorlopig blijft het wel een LAT-relatie.

Ik heb het heel fijn met mijn lief. Ik voel me gewaardeerd, gestimuleerd en ervaar een heerlijke rust.

Zo bijzonder dat ik na 28 jaar met GJ, weer zo verliefd en gelukkig kan zijn!

Anne

Loper naar C4 schreef:

Ik had al een aantal wandeldates achter de rug voordat ik met Anne afsprak.

Dat was voor mij het grote voordeel van Wandeldate: de laagdrempeligheid.

Je spreekt af voor een wandeling, en je weet dat de ander geïnteresseerd is en open staat voor een relatie (of niet, maar dat is dan ook duidelijk), en als het toch niet klikt dan heb je allebei een leuke wandeling gemaakt en is het ook goed.

Anne stuurde een like en ik bekeek haar profiel: op het eerste gezicht een leuke, lieve vrouw, maar ja, daar staan er veel van op Wandeldate.

Wat mij opviel was dat ze weduwe was. Dat maakte mij extra nieuwsgierig: zou iemand bij wie de partner is overleden en de liefde is blijven bestaan, voor mij anders zijn dan iemand in de tegenovergestelde situatie? Dat bleek inderdaad het geval. Anne en haar kinderen hebben het overlijden van hun man / vader een plaats kunnen geven in hun leven, en we kunnen ook gewoon over hem praten, dus hij staat niet tussen ons in, maar juist naast ons.

En Anne geeft mij enorm veel liefde (en ik haar), al acht maanden lang. De toekomst ziet er mooi uit voor ons.

Loper naar C4

De Foto is van een wandeling tijdens onze vakantie.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

‘Anne’ en ‘Loper naar C4’ deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 5 augustus 2023.