Mobiele menu

'De eerste wandelontmoeting in N-Brabant ging vanwege ziekte niet door. Later een ontmoeting in de Vogezen.'

Mijn grote liefde gevonden via de Wandeldate

Deze week ontving ik (Irene) een Opzegging met deze prachtige toelichting:

'Mijn grote liefde gevonden via de wandeldate. Echt ongelooflijk binnen een korte tijd. Veel gemaild en berichtjes, bij de eerste ontmoeting was er zielsverwantheid. De grootste liefde in mijn leven. Bedankt voor deze geweldige datingsite, een aanrader.

Volgens mijn (Irene) telling is dit al zeker de 122-ste maal dat er een koppel is ontstaan via DeWandeldate! Ik vroeg of Mael ook hun verhaal wil delen op de website. Deze Succesverhalen zijn immers een inspiratiebron voor singles die nog op zoek zijn. Zie hier het resultaat:

Het succesverhaal van Mael en Mees 

Mael is 66 jaar en woont in GRoningen. Mees is 52 jaar en woont in Noord-BRabant

'Beste Irene,

Mijn geliefde voelt er niet veel voor, maar ik heb zoveel te danken aan je site. Dus mijn relatie. In het tijdschrift van de ASN bank ben ik bij de site terecht gekomen. Het tweede bericht binnen een maand, bleek een groot sukses. Ik uit Zuid-Groningen zij uit N. Brabant. De liefde kent geen afstand en ook geen leeftijdsgrenzen, 14 jaar verschil. De eerste wandelontmoeting in N-Brabant ging vanwege ziekte niet door. Later een ontmoeting in de Vogezen. Zoveel zielsverwantheid en overeenkomsten. Heel bijzonder, het klikte meteen. Veel gewandeld in het prachtige gebied in mijn geliefde Frankrijk. Elkaar opzoeken in het zuiden en het noorden. Wij hebben een heel hechte relatie echt heel bijzonder. Ik ging voor een wandelmaatje omdat ik erg aan mijn vrijheid hechtte, maar zij heeft mijn hart geopend en de liefde stroomt.

Veel liefde Mael'

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Mael en Mees deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via DeWandeldate en schreven hun verhaal:

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene, info@dewandeldate.nl.  

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Ralf Schulze

© DeWandeldate, 4 november 2016