Mobiele menu

Genietend van de prachtige natuur en rond speurend naar het zeldzame Pimpernelblauwtje, wisselden we vooral veel uit over onze beider levens.

Liefde is twee stromen die zich mengen

"Liefde is twee stromen die zich mengen zonder hun eigenheid te verliezen...."

De succesverhalen van DeWandeldate zijn altijd fijn om te lezen, en een inspiratie voor alle singles die nog op zoek zijn naar een partner. Alex en Yvonne vertellen uitvoerig hoe het bij hen gegaan is.

Het succesverhaal van Alex en Yvonne

Alex is 64 jaar, Yvonne is 62 jaar, allebei wonen in Noord-Brabant

Alex:

Hai Irene,

Yvonne en ik willen jou op de eerste plaats bedanken voor de gelegenheid die Wandeldate ons geboden heeft om op elkaars pad te komen.

Voor ons heeft dat geleid tot een prachtig groeiende liefdevolle verbinding.

Twee mensen samen op weg !

Na veel bedenkingen over al dan niet gaan daten kreeg ik via de ASN een link in mijn mailbox van Wandeldate.nl

In de maanden die volgden heb ik me stap voor stap ingeschreven ...... nog steeds niet overtuigt dat dit mijn weg was. (Dank nog voor de adviezen die je me daarbij gaf.)

Daten.... was niets voor mij... had ik me ingeprent. Je "grote" liefde kom je gewoon ergens tegen.

Hoe anders kijk ik daar nu naar.

Eind mei kreeg ik een uitnodiging om te wandelen van Yvonne. Door onze vakantieplanningen kwam het van wandelen pas op 22 juli maar tot die tijd wisselden we regelmatig mooie berichtjes uit waarin we prachtige soms zelfs verbazingwekkende matches bij elkaar tegen kwamen.

Onze eerste ontmoeting voor een wandeling was op het station in Den Bosch. Eerst even koffie drinken om het "ijs" te breken... maar..... dat ijs bleek opvallend dun. Al snel wisselden we van gedachten en begonnen aan onze eerste prachtige wandeling door de Moerputten richting de theetuin bij Vlijmen.

Genietend van de prachtige natuur en rond speurend naar het zeldzame Pimpernelblauwtje, wisselden we vooral veel uit over onze beider levens. Gedeelde passies voor de natuur, wandelen, zangtalenten, vakantiegebieden, spiritualiteit, werk, musea maar ook wandelen in Stilte. Het kwam allemaal langs op onze eerste wandeling.

Beide voelden we een ongelofelijke openheid en eerlijkheid naar elkaar. Het was een heel bijzondere dag.

In de weken daarna volgden evenzovele prachtige en vooral steeds liefdevollere ontmoetingen.

Onze eerste wandelvakantie naar Ameland volgt binnenkort.

Kortom Irene,  We genieten volop van en met elkaar !

Nogmaals bedankt daarvoor.

 

Yvonne:

“Verwondering”

Na een dating-pauze van een half jaar ging ik weer eens op onderzoek uit. Ik heb me in het verleden bij meerdere sites aangemeld, maar de www.dewandeldate.nl sprak me het meest aan. Het profiel van Alex viel me meteen op omdat er veel herkenning was: het wandelen in stilte, belangstelling voor de natuur, de spiritualiteit. Dus heb ik meteen een kort berichtje gestuurd en hem uitgenodigd voor een wandeling. Ik dacht even dat ik niets meer zou horen van hem (jammer!), maar ik vergat in mijn berichtenbox te kijken waar inmiddels al 2 leuke reacties stonden.

Vanaf de eerste wandeling samen met Alex voelde ik verwondering.

Het naast elkaar wandelen, zo vanzelfsprekend. Het delen van wat we mooi vinden, wat ons raakte en raakt in het leven, de belangstellingen, de passies, de kinderen en kleinkinderen, de moeilijke momenten in ons leven …… zo vanzelfsprekend aandacht voor elkaar en open luisteren.

We hadden en namen de tijd voor de eerste wandeling en nadat we na 8 uur van elkaar afscheid namen, besefte ik dat er geen moment was geweest dat ik eerder weg wilde. In tegendeel, ik wilde wel weer een afspraak maken én dat was wederzijds.

En dat is nu zo’n 2 maanden geleden geweest en daarna zagen we elkaar elk weekend weer. Steeds weer een nieuwe ontdekkingsreis, naar elkaar en daarmee ook naar onszelf. Steeds meer verdieping en openheid in ons contact. Steeds meer liefde en de verwondering blijft groeien! Voor mij voelt het als thuiskomen bij elkaar, met alles wat er is en mag zijn. Blijdschap en dankbaarheid.

We zijn beiden veel met bewustzijnsgroei en persoonlijke ontwikkeling bezig geweest in de vorm van o.a. cursussen, opleiding en therapie. Voor mij heeft vooral PRI geholpen en helpt me nog steeds. We zeggen wel eens tegen elkaar, het is goed dat we elkaar niet half jaar eerder ontmoet hebben, want dan was er nog geen match geweest, zat er persoonlijk te veel tussen.

Dank je Irene, voor jouw bijdrage via de Wandeldate. Een prachtige gelegenheid om iemand op een ontspannen manier te ontmoeten.

Onze Hartelijke groet Irene en wij wensen iedereen op Wandeldate mooie Ontmoetingen toe!

Alex en Yvonne

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Alex en Yvonne deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via DeWandeldate en schreven hun verhaal:

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Als dank voor het delen van hun verhaal ontvangen zij binnenkort een wandelgids van Uitgeverij Onregelmatig 

Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl.  

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 24 september 2017