Mobiele menu

Liefde gevonden op de Blaricummerheide, wat een jaar!

Liefde gevonden op de Blaricummerheide, wat een jaar!

Marit schreef: "Iedere stap in het proces op de Wandeldate vond ik spannend en gaf mij een kriebel in mijn buik." Maar het is gelukt! Gefeliciteerd, Marit en Rein. En dank voor jullie prachtige verhaal. 

Het succesverhaal van Marit en Rein

Marit is 43 jaar, Rein is 49 jaar, beiden wonen in Noord-Holland

Vorig jaar vierde ik (Marit, 43 jaar, moeder van 2 jongens) Oud en Nieuw met vrienden en werd mij gevraagd of ik op zoek was naar een partner. Nee, hoor ik ben tevreden zo! Zei ik volmondig. In de loop van 2020 en met name in de lockdown-periode kwam ik erachter dat ik toch een maatje miste en iemand met wie ik persoonlijke dingen kon bespreken en beleven. Apps zoals Tinder en zo spreken mij niet aan, teveel gericht op uiterlijk vertoon en korte contacten. Mijn beste vriendin wees mij al eerder op de Wandeldate en liet mij één en ander zien. Het idee dat mensen elkaar ontmoeten vanuit interesse voor het wandelen en van een actief leven houden stond mij wél aan.

In april besloot ik een profiel aan te maken. Ik vond dat nog knap lastig en moest wel even bewust nadenken over hoe ik mijzelf zou omschrijven en wat zoek ik eigenlijk in een man? Als je al e.e.a op liefdesgebied hebt meegemaakt ben je voorzichtiger maar weet je daarnaast ook beter wat je belangrijk vindt. Iedere stap in het proces op de Wandeldate vond ik spannend en gaf mij een kriebel in mijn buik.

Toen ik eenmaal ‘actief’ was, kreeg en stuurde ik berichtjes en was er al snel eentje waar ik erg nieuwsgierig van werd: Rein (49 jaar, vader van 2 meiden en een jongen). Na wat berichtjes over en weer hadden we een WANDELDATE! Jeetje wat vond ik dat spannend. Op mijn fietsje naar de date vroeg ik mij af waarom al die mensen zichzelf zoiets aandoen, daten met een onbekende. Aan de andere kant vond ik het ook wel stoer dat ik toch weer deze stap durfde te wagen. Dat alleen al voelde als een overwinning. Eenmaal aangekomen op de afgesproken plek herkende ik mijn date meteen: hij had hetzelfde aan als op de foto, handig! De route die ik had uitgezocht kon ik helemaal niet vinden dus we besloten maar gewoon te gaan wandelen. We kletsten al snel over van alles, over werk, hobby’s maar ook over persoonlijke dingen. Het voelde prettig. Na de wandeling dronken we nog wat op een terrasje (dat mocht toen nog) en zei ik dat het mij leuk leek om elkaar nog eens te zien en dat vond hij ook!

Vriendinnen vroegen de volgende dag; en hoe was het?? Nou, leuk. Hij is leuk en zo aardig! In de weken die volgden hadden we via de app contact en spraken na 2 weken opnieuw af. Toen we elkaar zagen wilde ik geen Corona-elleboogje meer geven hoor maar een stevige knuffel! Daarna maakten we een wandeling in de duinen en zoenden we elkaar op het strand. Er ontstond verliefdheid.

In de zomer gingen we ieder met ons gezin op vakantie maar bleven elkaar appen en bellen. Inmiddels hebben we elkaars kinderen ontmoet en zijn we samen romantisch naar Ameland geweest waar we vanuit een trekkershutje met houtkachel prachtige fiets- en wandeltochtjes hebben gemaakt.

Vanuit een trekkershutje in Ameland maakten we prachtige fiets- en wandeltochtjes.

Dat je beiden van een actief (buiten) leven houdt is een goed begin. Maar dat we zo goed matchen is toch ook wel heel bijzonder. Bedankt Wandeldate, voor deze mooie aanzet tot iets moois!  

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Marit en Rein deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, Plaatsing: 24 december 2020