In mei 2020 kreeg ik (Irene, beheerder van DeWandeldate) dit enthousiaste bericht van Anne. 

"Hoi Irene, Totaal onverwacht en best snel na mijn inschrijving een leuke date gehad via jouw site. Inmiddels zijn we 3 wandelingen en vele gezellige gesprekken + samen koken/eten verder! Het kan, zelfs in tijden van Corona, hij schrok niet terug, ook al werk ik als verpleegkundige. Allemaal nog heel pril, maar we zijn beiden ontzettend Happy!! Groet, Anne"

Ik vroeg Anne of ze haar succesverhaal wilde delen op onze website. Dat vraag ik altijd, wanneer ik zo'n enthousiast berichtje ontvang of wanneer een lid bij opzegging aangeeft iemand gevonden te hebben via DeWandeldate. Anne wilde dat wel, mits het anoniem kan. Zonder foto, zonder de echte namen. En dat kan natuurlijk. Anoniem of met naam en foto, succesverhalen zijn altijd welkom!

 

Succesverhaal van Anne en Peter

  • Anne is 50 jaar, Peter is 53 jaar. Beiden wonen in Noord-Brabant

Ik kreeg een Like van Peter en stuurde hem daarop een berichtje, omdat zijn profiel me aansprak. Daarop zijn we elkaar best lange berichten gaan sturen, en uiteindelijk afgesproken om op onze eerste date een wandeling te maken in natuurgebied de Maashorst. Zo’n 10 km.

Dat was leuk en we hadden elkaar genoeg te vertellen. Hij vroeg daarna of ik zin had in een ijsje. Dit konden we, ondanks de Corona-crisis, toch halen bij een restaurant.

Daarna heb ik hem uitgenodigd voor een kop koffie bij mij thuis in de tuin.

We hebben e-mailadressen uitgewisseld, en al snel weer afgesproken om samen te eten bij mij thuis (ivm de Corona-crisis hadden we niet veel keus...).

Snel daarna ben ik richting zijn woonplaats gegaan, waar we uiteraard ook gewandeld hebben.

De zoon van Peter kookte voor ons!!

We waren nog lang niet uitgepraat en hadden veel lol samen, dus wederom iets gepland om te wandelen in één van mijn favoriete gebieden; Kasteel Doorwerth in de omgeving van Oosterbeek/Wolfheze. Hier liepen we een Klompenpad.

(foto Anne)

Inmiddels vinden we elkaar heel leuk en de volgende afspraak staat alweer!

Ook heb ik al een leuk kado voor zijn verjaardag, waarop ik uitgenodigd ben!!

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Anne en Peter deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, Plaatsing: 24 mei 2020

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.