Mobiele menu

'Om met mijn laarsjes de sneeuw door te komen, pakte ik zijn arm.'

Lang leve de sneeuw!

Weer zo'n mooi succesverhaal. Emma en A.J. stelden hun eerste wandeling uit en bezochten samen het natuur-historisch museum. 

Het verhaal van Emma en A.J. 

Emma is 36 jaar en woont in Utrecht, A.J. is 35 jaar en woont in Zuid-Holland

Al een tijdje keek ik zo nu en dan rond op de wandeldate. Een paar leuke dates had ik gehad, vaak met mannen die op dezelfde manier in het leven staan als ik, maar de echte 'ja'-klik was niet gekomen. Tot A.J. opeens, eind november, een berichtje stuurde. Ik was nieuwsgierig naar hem.

We zouden op een zondag gaan wandelen, maar een paar dagen voor onze date berichtte hij dat het flink zou gaan sneeuwen. Hij stelde voor om naar het natuurhistorisch museum in Rotterdam te gaan. Dat was een schot in de roos! Een leuk, interessant museum, met een prachtige expo met tekeningen van fantasiedieren. Daar, in zo'n museum, wordt je gesprek aan de hand van de expo wel gevormd. En de gebruikelijke stiltes die in een museum vallen, maakte het voor mij veel ontspannener dan 'gewone date'. Ik voelde me gelijk goed bij hem. Hij heeft humor, is geïnteresseerd in 1001 dingen, vraagt door als ik iets vertel, en we hebben mooie gesprekken samen over psychologie, filosofie, of bijv. over pindakaas. 

Na ons museumbezoek bracht hij me naar de tram. Hoewel 's ochtends de zon nog had geschenen, lag er intussen een dik pak sneeuw. Om met mijn laarsjes de sneeuw door te komen, pakte ik zijn arm. Hij keek me stralend lachend aan. Bij de halte zei hij: "Ik ga niet wachten tot ik je kan mailen: ik vind je leuk." En dat was, en is, geheel wederzijds.

Emma.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Emma en A.J. deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Word ook lid en volg DeWandeldate

De foto is van Andrew Fechehr (dit is niet het koppel)

© DeWandeldate, 11 juni 2018