Mobiele menu

In 2019 getrouwd en nog steeds erg gelukkig met elkaar.

Ik zocht iemand om leuke wandelingen mee te maken

Hoera, we mogen weer een huwelijk tellen, als 'resultaat' van DeWandeldate. Anja en Gerard ontmoetten elkaar in 2018, Anja schreef bij haar opzegging: 'Ik heb sinds drie maanden een leuke vriend die ik heb leren kennen via de wandelsite.' In 2019 trouwden Anja en Gerard en nu stuurden ze ons hun mooie verhaal. 

Het succesverhaal van Anja en Gerard

Anja en Gerard waren in 2018 allebei 57 jaar, Anja woonde in Overijssel en Gerard in Gelderland

Vorig jaar in 2019 zijn we getrouwd en nog steeds zijn we erg gelukkig met elkaar.

Hallo Irene, inmiddels zijn we een paar jaar verder en inderdaad zijn Gerard en ik getrouwd, huisje gekocht en erg blij met ons leven nu. Wij willen ons verhaal wel delen die is nl wel erg romantisch. Ha ha ha.

Het begon met de inschrijving, ik was mantelzorger voor mijn zoon en bewust was ik niet op zoek naar een man. Maar wel zocht ik iemand om leuke wandelingen mee te maken omdat lange afstanden wandelen een hobby is. Het maakt je hoofd leeg en het haalt je even uit de dagelijkse beslommeringen die ik op dat moment wel had. Bij mijn man hetzelfde, die was 57 jaar en was te verlegen om een relatie aan te gaan en ook dus nooit gehad. Hij had eigenlijk het losgelaten. En zocht ook gewoon gezelschap voor het wandelen.

Zo stonden we erin toen we onze eerste date wandeling hadden. Een stuk wandelen van het Trekvogelpad. We waren de eerste keer erg onbevangen en genoten erg van de wandeling. We hadden direct een vriendschappelijke klik.

Na die date volgde er meerdere leuke dagen samen wandelen en ook uitstapjes naar museums. Wat toch volgde wat wij niet verwachtten, na drie maanden vriendschap, is dat we toch elkaar leuker gingen vinden dan alleen maar vriendschap. We waren verliefd geworden.
En hebben daarna ook niet lang gewacht omdat het gelijk goed voelde en zijn gauw samen gaan wonen. Omdat we graag bij elkaar wilde zijn. Vorig jaar 9 juli 2019 zijn we getrouwd en nog steeds zijn we erg gelukkig met elkaar.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Anja en Gerard deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

>> Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

>> Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 1 januari 2021