Mobiele menu

Abdij van Prüm, Eifel, Duitsland

Ik had nog nooit op een datingsite gestaan

Weer zo’n leuk succesverhaal van DeWandeldate!

Ruud (59) en Irma (53) uit Noord-Brabant

Irma schreef me op 13 mei 2015:

Op de eerste plaats mijn complimenten voor jouw initiatief van de wandeldatingsite. Echt een Topidee. Een leuke manier van daten zeker voor wandelliefhebbers. Ik was nog nooit op een datingsite geweest maar dacht als ik het ga doen dan op de wandeldatingsite. Wat ik natuurlijk niet verwacht had was dat mijn 2e date een succes zou zijn. Ik was nog maar 1 maand lid en wat begon met ontzettend leuke berichten op en neer sturen, gevolgd door een telefoongesprek van bijna 2 uur waarbij er een wandeldate gepland werd, is nu uitgemond in een enorme klik en verliefdheid. Ongelooflijk dat dit kan. We houden samen erg veel van wandelen en kamperen. Een geweldige match..... Dus bedankt Irene voor je mooie site. Ik hoop dat er nog veel wandelaars hun wandelmaat vinden!

En nadat ik gevraagd had of hun verhaal op de website mag: 

Wij vinden het beide prima dat dit succesverhaal op de site komt. Ik heb zelf ook regelmatig alles gelezen voor ik zelf lid werd. Pinksterweekend gaan we samen weekendje wandelen in de Eifel. We zullen dan een leuke foto maken en die toesturen. Ik ben echt heel blij en Ruud ook. En het is net of we elkaar al jaren kennen en het voelt heel erg goed voor ons beiden.”

"Wij waren in Schwirzheim ….. heerlijk / fijn lang weekend en een leuke B&B “Die Drei Bäumche“. Op de foto staat de Abdij Prüm."

Wil je méér wandeldate verhalen lezen?

Ruud en Irma vonden elkaar via DeWandeldate. Ook andere (ex) leden schreven hun verhaal:

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl.  

Word ook lid en volg DéWandeldate

De Foto is van Ruud en Irma. 

© DeWandeldate, 27 mei 2015