En hier het 8-ste verhaal van twee mensen die hun ervaringen met DeWandeldate leden en lezers willen delen!

Het succesverhaal van Jeroen (49, Zuid-Holland) en Margret (49, Utrecht)

"In februari kwam ik op de site van de Wandeldate, nadat ik bij Google iets van ‘wandelen met singles’  had ingetikt. Omdat ik zelf graag wandel leek dat me wel een geschikte site om eens even rond te kijken.

Al snel was ik volop aan het mailen met een man wiens profiel me aansprak. Had nog wat voeten in de aarde, daar hij een avondmens is en ik een ochtendmens. Dus zat ik ineens midden in de nacht achter mijn laptop, maar ja, je hebt het er voor over!

Na een paar weken wilden we elkaar ontmoeten en spraken af op Den Haag Centraal om van daaruit met de tram naar Scheveningen te gaan voor onze (eerste) wandeling. Ik vond het wel spannend, want je kan via de mail wel van alles aan elkaar vertellen, maar ‘live’ is toch anders, alleen al het feit dat je geen backspace hebt om je zin toch nog even te veranderen. Maar dat bleek niet nodig, het gesprek begon om 11 uur ’s morgens en eindigde om 21.30 uur, toen we in onze trein voor de terugreis stapten. En ik had me nog afgevraagd of we genoeg gespreksstof zouden hebben!

We zijn nu twee maanden verder en hebben al heel wat afgewandeld, vaak op het strand, maar ook in onze woonplaatsen. Inmiddels kennis gemaakt met wederzijdse kinderen en andere familieleden, het wordt steeds leuker! Het wandelen wordt soms vervangen door een andere activiteit die onze gezamenlijke interesse heeft, zoals een (klassiek) concert, een film kijken en natuurlijk onze kinderen. Maar als het even kan trekken we de wandelschoenen aan en gaan op pad.

Met dank aan de Wandeldate!"

 

Wil je méér wandeldate verhalen lezen?

Jeroen en Margret vonden elkaar via DeWandeldate. Ook andere (ex) leden schreven hun verhaal:

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl.  

Ledenonderzoek en Reviews van DéWandeldate

Word ook lid en volg DéWandeldate

Foto: Christopher A. Dominic

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.