Mobiele menu

Dit was deze zomer, tijdens het wandelen in Oostenrijk.

Ik ben eigenlijk helemaal nieuw in datingcircuit

Dit succesverhaal ontving ik (Irene) al in oktober 2014 (het startjaar van DeWandeldate). Zes jaar later, in oktober 2020, ontving ik dit berichtje: 'Beste Irene, misschien leuk om nog even te laten weten dat we inmiddels getrouwd zijn!' Mét een mooie trouwfoto erbij, én deze wandelfoto. 

Met dit echtpaar staat onze Wandeldate teller nu (oktober 2020) op 12 huwelijken, en 3 baby's

Het verhaal van René en Adelheid

René is 50 jaar en woont in Noord-Holland, Adelheid is 46 jaar en woont in Zuid-Holland

Dit was deze zomer, tijdens het wandelen in Oostenrijk.

René schreef mij in oktober 2014, bij zijn opzegging:

"Beste Irene, allereerst wil ik je bedanken voor deze datingsite voor wandelaars. Ik vind het een prima uitgangspunt om op deze manier in contact te kunnen komen met dames waarmee je in ieder geval op een punt (wandelen) een gedeelde interesse hebt. Zo ben ik in contact gekomen met een hele lieve, vrolijke en spontane dame. We hebben al meerdere keren met elkaar gewandeld, gegeten en ik heb het gevoel dat er iets moois aan het ontstaan is tussen ons. Ik ben zelf pas gescheiden (na 25 jaar huwelijk) en ik ben eigenlijk helemaal nieuw in datingcircuit. Ik heb me ontzettend goed verdiept in alle relatie en datingssites, en toen kwam ik jouw site tegen, en hoewel deze nog behoorlijk nieuw is, sprak mij dit erg aan. Tot mijn verbazing heeft dat nu geresulteerd in in ieder geval een hele mooie vriendschap, en wie weet wat nog meer. Ik vind deze site echt een aanrader voor iedereen die van wandelen en natuur houdt.  

Adelheid schreef bij haar opzegging:

"Ben inmiddels een hele leuke man tegen gekomen via jullie site. Ik ben dus erg blij met DeWandeldate. Goede manier om iemand tegen te komen die ook van wandelen houdt!"

Omdat zijn verhaal uit oktober 2014 was, en ik het nu pas plaatste, heb ik René nog even gevraagd of alles goed gaat en of hij nog aanvullingen heeft:

"Beste Irene, Het gaat meer dan goed met ons. We zijn zoals je weet in augustus 2014 begonnen met daten. Dit heeft geresulteerd in een serieuze liefdevolle relatie. Wij gaan ook in juli samen wandelen in Schotland (The Great Glenn Way). Het is heerlijk om met iemand samen te zijn met dezelfde interesses. En dit uiteindelijk allemaal via de Wandeldate. Ik kan je hiervoor niet genoeg bedanken en adviseer iedere single dan ook om eens naar jullie site te gaan en erover na te denken of dit iets voor hem/haar kan zijn. Met vriendelijke groet, René."

Getrouwd!:

Berichtje ontvangen in oktober 2020: Beste Irene, misschien leuk om nog even te laten weten dat we inmiddels getrouwd zijn (28 augustus 2020)! We hebben intussen heel wat afgewandeld en dat doen we nog steeds. De afgelopen 4 jaar hebben we telkens door Nederland gefietst, mét tent. Mocht het volgend jaar lukken, dan willen we 3 weken wandelen door Nederland, mét tent! 

Leuk om te lezen dat er inmiddels zoveel succesverhalen zijn. Wij hebben natuurlijk goede herinneringen aan De Wandeldate, en gunnen iedereen een date met liefdevolle afloop.

Hartelijke groet, Adelheid en René

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

René en Adelheid deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, verhaal ontvangen in oktober 2014, door omstandigheden pas geplaatst op 13 juni 2015.