Ja ja, weer een succesverhaal! Deze ontving ik eind 2014 al. Ik (Irene) kwam er nu pas aan toe deze te delen. 

Het verhaal van Maarten (49, Noord-Holland) en Astrid (45, Zuid-Holland)

Maarten schreef mij in oktober 2014, bij zijn opzegging:

"Beste Irene, allereerst wil ik je bedanken voor deze datingsite voor wandelaars. Ik vind het een prima uitgangspunt om op deze manier in contact te kunnen komen met dames waarmee je in ieder geval op een punt (wandelen) een gedeelde interesse hebt. Zo ben ik in contact gekomen met een hele lieve, vrolijke en spontane dame. We hebben al meerdere keren met elkaar gewandeld, gegeten en ik heb het gevoel dat er iets moois aan het ontstaan is tussen ons. Ik ben zelf pas gescheiden (na 25 jaar huwelijk) en ik ben eigenlijk helemaal nieuw in datingcircuit. Ik heb me ontzettend goed verdiept in alle relatie en datingssites, en toen kwam ik jouw site tegen, en hoewel deze nog behoorlijk nieuw is, sprak mij dit erg aan. Tot mijn verbazing heeft dat nu geresulteerd in in ieder geval een hele mooie vriendschap, en wie weet wat nog meer. Ik vind deze site echt een aanrader voor iedereen die van wandelen en natuur houdt.  

Astrid schreef bij haar opzegging:

"Ben inmiddels een hele leuke man tegen gekomen via jullie site. Ik ben dus erg blij met DeWandeldate. Goede manier om iemand tegen te komen die ook van wandelen houdt!"

Omdat zijn verhaal uit oktober 2014 was, en ik het nu pas plaatste, heb ik Maarten nog even gevraagd of alles goed gaat en of hij nog aanvullingen heeft:

"Beste Irene, Het gaat meer dan goed met ons. We zijn zoals je weet in augustus 2014 begonnen met daten. Dit heeft geresulteerd in een serieuze liefdevolle relatie. Wij gaan ook in juli samen wandelen in Schotland (The Great Glenn Way). Het is heerlijk om met iemand samen te zijn met dezelfde interesses. En dit uiteindelijk allemaal via de Wandeldate. Ik kan je hiervoor niet genoeg bedanken en adviseer iedere single dan ook om eens naar jullie site te gaan en erover na te denken of dit iets voor hem/haar kan zijn. Met vriendelijke groet, Maarten."

 

Wil je meer wandeldate verhalen lezen? 

Maarten en Astrid vonden elkaar via DeWandeldate. Ook andere (ex) leden schreven hun verhaal:

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl.  

Ledenonderzoek en Reviews van DéWandeldate

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Bruno, Great Glen Way, Schotland

DeWandeldate, 13 juni 2015

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.