Mobiele menu

Kampeerweekend met de fiets

Hoe een eerste wandeldate tot vele nieuwe avonturen leidde

Dit stel ontmoette ik (Irene) in februari 2023 op de fiets- en wandelbeurs bij de stand van Lourens en Bart, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Barb is een vriendin van Lourens en kwam via hem bij DeWandeldate terecht. En dat bleef niet zonder gevolgen... 

Succesverhaal van Barb en Gloop

Barb en Gloop zijn de nicknames. Barb is 55 jaar en woont in Flevoland, Gloop is 57 jaar en woont in Noord-Brabant

De een stond pas kort met een profiel op de site, de ander volgde op aanraden van een vriend. Beider foto's hadden al de nodige overeenkomsten... Bergen, tent, rugzak..

Na kort heen en weer chatten volgde al gauw een eerste afspraak, klompenpad Kreelsepad bij Ede. Mooie route, zonnig en koud weer en genoeg gespreksstof. Thee uit de thermoskan en brood uit de rugzak. Al zittend op een boomstam bekroop ons al een wederzijdse interesse, zo ook naar het everzwijn dat langs liep.

Na afloop van de wandeling werd al een vervolgafspraak gemaakt en de week er op gingen we wandelen bij de Woeste Hoeve. Slecht weer deerde ons niet. Ook nu weer lunch uit de rugzak én bij een bakker in Hoenderloo.

En zo spraken we bijna wekelijks af.

Inmiddels zijn we een jaar verder, en hebben we de nodige reizen en avonturen ondernomen. Met bepakking fietsen in Noord Frankrijk, wandelen met rugzak op de Kanaaleilanden, winterkamperen in Overijssel.... De volgende trip gaat naar Zweden en Noorwegen, met de fiets. We kijken uit naar nog meer van dit soort avonturen,  wandelend en fietsend, ver weg en dichtbij!

Groetjes, Barb en Gloop

PS: De foto is gemaakt tijdens ons eerste kampeerweekend met de fiets, omgeving Diffelen.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Barb en Gloop deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

Irene op de Fiets en Wandelbeurs

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 13 maart 2023.