Mobiele menu

Het was Liefde op het eerste gezicht, op het Romeinse Limespad

'Hij was op zoek naar een lat-relatie, ik wist niet eens dat dit een echte datingsite was en zocht gewoon een wandelmaatje. Het heeft zo moeten zijn.' 

Succesverhaal van Vincent en Wandelvriendin

Wandelvriendin (dit was haar nickname) en Vincent wonen 2 uur rijden van elkaar. Beiden zijn 70 jaar. 

Wandelvriendin schreef: 

Nog niet zo heel lang geleden hoorde ik van een oud-collegaatje dat zij met iemand een wandeldate had. ‘s Avonds googelde ik de website en maakte uit nieuwsgierigheid een kort profiel aan. Op zoek naar een wandelmaatje. Was dat al bijna vergeten toen ik een e-mail ontving dat ik een foto moest plaatsen anders zou mijn profiel verwijderd worden. Ik plaatste een recente foto. Diezelfde avond nog ontving ik een like. Ik moet zeggen dat die eerste persoon niet eens tot een wandelafspraak heeft geleid.

Ondertussen had ik nog een like ontvangen, maar die persoon vond ik veel te ver weg wonen. Aangezien hij me wel sympathiek overkwam stuurde ik hem als antwoord toch een likeje.

Ik ontving een kort berichtje van deze persoon op een vrijdagavond. Ik antwoordde dat ik er maandag op terug zou komen. In zijn antwoord vertelde hij dat hij het Romeinse Limespad had gelopen en op een terrasje in Katwijk zat. Ik had nog nooit gehoord van dat Romeinse Limespad en googelde de informatie. Mijn belangstelling was gewekt.

Hij vertelde dat hij het Limespad aan 't lopen was.

Die maandag antwoordde ik dat ik met hem wel een stuk van dat Limespad wilde lopen. Ondertussen had ik zijn profiel aandachtig bestudeerd en aanknopingspunten gevonden om hem te antwoorden. Hij stelde een etappe van 20 km voor! Zo’n afstand was ik niet gewend. Ik zei dat ik wel halverwege wilde aansluiten. Zo gezegd zo gedaan. 

Omdat hij van ver moest komen verwachtte ik niet dat hij klokslag 12 uur er al zou zijn. Ik zat heerlijk in het zonnetje te wachten op een openbaar bankje. En ja hoor om 12:10 uur zag ik een kwieke wandelaar met een blauwe rugzak mijn richting op lopen. Ik stond op en kwam hem lachend tegemoet. Wij liepen meteen verder en het gesprek kwam onmiddellijk op gang. Aan het begin van die 15 km lange wandeling zei ik hem nog dat als hij een lat - relatie zou vinden, hij me dat gewoon moest zeggen. Aan het eind van de wandeling op een terrasje in Leiden zei ik hem dat ik in ieder geval niet meer op wandeldate zou verder zoeken. Hij antwoordde dat hij daar ook geen behoefte meer aan had. We hadden gewoon meteen een enorme klik en het leek alsof we elkaar al heel lang kenden. Nu zeg ik: het was liefde op het eerste gezicht. 

Vijf dagen later liepen we weer een etappe van het Limespad en vier dagen daarna brachten we weer een hele zondagmiddag met elkaar door. Om een lang verhaal kort te houden: inmiddels zijn wij een lat-relatie in wording. We zijn ontzettend blij met elkaar. Het is het begin van iets moois.

Om deze reden verlaat ik nu dewandeldate.nl. Hij is er al af. Wat een bijzonder verhaal! Hij was op zoek naar een lat-relatie, maar ik wist niet eens dat dit een echte datingsite was en had gewoon een wandelmaatje gezocht. Het heeft zo moeten zijn. We zijn dewandeldate.nl enorm dankbaar! Op onze leeftijd – we zijn beiden gepensioneerd – vanuit verschillende provincies elkaar op deze manier te hebben gevonden beschouwen wij als een wonder!

Dank je wel dewandeldate.nl!

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Vincent en Wandelvriending deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Het Romeinse LImespad is een lange afstands wandelpad (LAW), van Katwijk naar Berg en Dal. 

© DeWandeldate, 17 oktober 2021