Mobiele menu

Prachtige selfie van Arno, Michelle en hond Indy.

Het liefdesverhaal van Michelle en Arno

Weer zo'n prachtig verhaal van twee (ex) wandeldaters. Eigenlijk zijn het twee verhalen, die in elkaar passen tot één verhaal.

Michelle

(29 jaar, uit Utrecht)

"In februari dit jaar zou ik de Kilimanjaro in Afrika gaan beklimmen. Dit vergde nogal wat training, voornamelijk door middel van trainen in de sportschool maar ook door lange wandeltochten te maken. Al jaren verlangde ik naar een lieve man in mijn leven, maar was alleen nog maar rare types tegengekomen. En was een beetje cynisch geworden, ik was het jarenlang wachten eigenlijk wel beu. Via Facebook zag ik DeWandeldate voorbij komen en ik dacht: ach als ik dan toch moet trainen, kan ik net zo goed ondertussen gewoon daten. Wel zo praktisch, trainen moest ik toch en gezelschap was altijd mooi meegenomen. Ik verwachtte er weinig van maar besloot me aan te melden en het gewoon te proberen. Eenmaal aangemeld had ik niet meteen een match om mee te wandelen. Totdat ik een like kreeg van ene Fresh Airno. Ik bekeek zijn profiel en dacht: best leuk. En gaf een like terug. Met oud en nieuw was ik alleen thuis en net toen ik dacht, misschien moet ik even een berichtje naar hem sturen, kreeg ik een berichtje van hem binnen. En zo begon ons contact. Na wat heen en weer mailen maakten we een afspraak voor een wandeling van Santpoort naar Haarlem. De date verliep heel gezellig en gemakkelijk. Er was zeker een klik al was het ook heel erg aftasten. Maar vooral het feit dat je elkaar niet continue hoeft aan te kijken en door de omgeving gespreksonderwerpen hebt, vond ik heel prettig. We vonden het allebei een goed idee om nog eens af te spreken en nadat ik terug kwam uit Afrika hadden we onze 2e date op Valentijnsdag. Een aantal dates daarna sprong voor mij definitief de vonk over en inmiddels zijn we ruim een half jaar samen en super gelukkig. Dit is de man waar ik zo naar verlangde, die me zo aanvult en van wie ik zoveel hou. En ik kan wandeldaten iedereen aanbevelen, echt heel leuk om te doen!"

 

Michelle ging de Kilimanjaro beklimmen ..

Arno

(35 jaar, uit Noord-Holland)

"Het was december 2014, niet mijn favoriete maand aangezien ik altijd als eenling deel moest nemen aan familiare feestdagen. Op twitter was ik wat aan het rondhoppen totdat ik een bericht las over wandeldaten. Na teleurstellende zoektochten op de grotere datingsites was ik enigszins kritisch, maar het idee sprak me wel aan. Gewoon even lekker wandelen en kijken of het klikt. En aangezien ik niet van plan was de rest van mijn leven alleen te blijven melde ik mij aan. Profiel aanmaken was snel en hoefde geen 400 velden in te vullen. De meeste datingsites laten weinig meer over aan gespreksstof voor de eerste date. Het was Michelle die mijn aandacht trok. Allereerst een leuke spontane foto en in haar profiel stond dat ze graag wandelde in de Kennemerduinen, dit kan geen toeval zijn. En dan een denker als ik ben, even opslaan in mijn favorieten, dacht ik. Maar nee voor ik het wist had ik haar een interessebericht verzonden. En ja hoor na een aantal dagen kwam er een interessebericht terug. Op oudjaarsavond trok ik de stoute schoenen aan en stuurde haar een bericht met de vraag wat af te spreken. En ja hoor dat vond ze wel wat. Control freak als ik ben had ik een route bedacht langs meerdere stations, want ja wat nou als je elkaar na een half uur zat bent en nog 2 uur moet wandelen. Dat is ook het mooie aan wandeldate, je bepaalt zelf hoe lang, waar en hoe je loopt. Tussendoor even wat gegeten en gedronken en haar weer op de trein gezet. De liefde stroomde letterlijk door al mijn cellen. Ik was op slag verliefd! Maar wat nu? Hoe doe je zoiets, duidelijk maken dat je haar leuk vind, leuker dan leuk. In mijn voorgaande vrouwenveroveringen was het niet eerder tot iets gekomen. In al mijn onzekerheid heb ik toch de afspraken erna haar vuurtje kunnen doen branden. De grote kracht in onze zoektocht naar wederzijdse liefde was vooral dat we goed bleven praten/appen. Nooit geweten dat de liefde zoveel vreugde in je leven kan brengen. Je bent ineens niet meer die eeuwige single, je geniet samen dubbel van alle leuke dingen. Kortom ik zou het iedereen aanraden!

Na deze verhalen konden ze niet meer van elkaar afblijven en leefden ze nog lang en gelukkig."

 

Getrouwd en een zoon!

Op 15 februari 2022 ontvingen we deze reactie:

'Het liefdesverhaal is sinds afgelopen jaar 2021 uitgebreid. We zijn getrouwd en hebben samen een zoon gekregen. We vinden het leuk dit toch even mede te delen.'

Van harte gefeliciteerd Michelle en Arno. Fantastisch nieuws! We wensen jullie heel vele geluk samen. 

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Michelle en Arno deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DéWandeldate

Foto: Ninara, Kilimanjaro, Amboseli National Park, Kenia

© DeWandeldate, Plaatsing: 27 juli 2015.