Mobiele menu

'Binnen een week was de eerste wandelafspraak gemaakt. Place to be: De Brunssummerheide op een zondagmorgen'

Eerste wandelafspraak. Place to be: De Brunssummerheide

Een mooi verhaal uit 2017:

Hallo Irene, hier ons succesverhaal van twee ex-wandeldaters :-).

Weer een wondertje geschied: ook Nicole en Alexander troffen elkaar via datingsite DeWandeldate. Gestart op de Brunssummerheide en inmiddels samenwonend en al heel wat wandeltochten verder.

Succesverhaal van Nicole en Alexander

Nicole is 47 jaar en woont in Limburg, Alexander gebruikte als nickname 'LovetoHike', is 45 jaar en woont ook in Limburg

Eind 2015 vonden Nicole (46) en Alexander (44) het welletjes geweest. Alleen is goed, samen is veel leuker. Op zoek naar een serieuze en vooral leuke date schreven we ons bijna gelijktijdig in op DeWandeldate. Na een like over en weer begon een korte mailwisseling. Binnen een week was de eerste wandelafspraak gemaakt. Place to be: De Brunssummerheide op een zondagmorgen. Spannend en zo mooi dat er direct de klik was. Op dinsdag even bij elkaar geweest voor een kop thee en op donderdag, samen met de honden, een flinke sneeuwwandeling gemaakt in de Ardennen. Hier was al duidelijk dat we elkaar meer dan leuk vonden. Kan het zo snel? Kan dat echt? 

Ja dat kan echt! Elkaar in de ogen kijken, weten dat het goed is en weten dat je elkaar niet meer los wilt laten. De twijfel over het inschrijven op DeWandeldate konden we al snel om lachen. Iets mooiers had ons niet kunnen overkomen.

Inmiddels samenwonend en al heel wat wandeltochten verder: weekendje Haarlem, de diverse wandeltochten (Zuid-Limburg, Eifel, Ardennen), korte vakantie eiland Tiengemeten en afgelopen zomer twee weken weg in Peak District (Engeland) en Highlands (Schotland). Naast deze mooie wandelingen, lief en leed gedeeld, veel gelachen en ook die arm om je heen mogen ervaren, zijn wij niet meer uit elkaar te slaan.

Lieve wandelgroetjes,

Nicole en Alexander

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Nicole en Alexander deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via DeWandeldate en schreven hun verhaal: Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate?

Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene, info@dewandeldate.nl.  Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 22 oktober 2017