Mobiele menu

Eerste date: zomerse dag met wandeling en picknick aan een meanderend riviertje

Eerste date: zomerse dag met wandeling en picknick aan een meanderend riviertje

'Ik wilde liever iemand ‘in het wild’ ontmoeten. Tot ik na een paar maanden in de lockdown ineens een heel sterke ingeving voelde om me tóch in te schrijven. Ik had het gevoel dat ik ‘even’ een man zou vinden en me dan weer kon uitschrijven.' Lees hoe dit verder ging .. 

Het succesverhaal van Journey en Rönner

Journey is 51 jaar, Rönner is 55 jaar, beiden wonen in Noord-Brabant. Journey en Rönner zijn hun nicknames. 

Journey:

In januari 2020 vertelde een vriendin mij over de Wandeldate. Ik ben niet van datingsites en had regelmatig een date, dus dat had ik niet nodig, vond ik. Toch wel een beetje nieuwsgierig heb ik de website bekeken en die sprak mij wel aan. Maar ik wilde toch liever iemand ‘in het wild’ ontmoeten. Tot ik na een paar maanden in de lockdown ineens een heel sterke ingeving voelde om me tóch in te schrijven. Ik had het gevoel dat ik ‘even’ een man zou vinden en me dan weer kon uitschrijven. Na mijn inschrijving ben ik meteen gaan kijken en ik zag een leuke man, hoewel zijn lachende gezicht op de foto’s niet heel goed zichtbaar was, met een aansprekend profiel. Ik vroeg hem of hij mee wilde om zich te verwonderen langs de Dommel en hij antwoordde dat hij dat meer dan leuk zou vinden. In de chat was het heel gezellig en toen we elkaar een week later ontmoetten, zag ik prachtige blauwe ogen in een open gezicht! Na een hele lange middag maakten we een nieuwe wandelafspraak bij hem in de buurt en toen sloeg de vonk over. En die is gegroeid naar een heerlijke verliefdheid. We houden allebei van buiten zijn en genieten van samen wandelen, fietsen en zwemmen. En we kijken uit naar samen reizen en wandelen in de bergen.

Dus Irene, wat ben ik blij met jouw initiatief, hoewel ik er maar een week gebruik van heb hoeven maken! Ik hoop dat nog veel meer mensen hier een nieuwe liefde gaan vinden.

Rönner:

Pre-corona meerdere mooie en interessante mensen mogen ontmoeten. Dan is het corona in full progress, en relaxed daten onder de beperkende maatregelen blijkt lastig. Hierdoor eigenlijk zo’n beetje het besluit genomen maar even off-line te gaan of in ieder geval low-profile. Dan is het eind mei 2020. Op de valreep word ik ‘gespot’. Omdat ze én er leuk uitzag én een profiel dat me nieuwsgierig maakte toch gereageerd en er werd vrijwel meteen een date gepland. Geen ‘eindeloze’ mailwisseling en uitvoerig ‘aftasten’. Een vrouw naar mijn hart! Voorafgaand aan de afspraak wel al heel fijn gekletst in berichtenwisseling en zo werd de ‘spanning’ al wat opgevoerd. Die zomerse dag met een wandeling door een mooi park en picknick aan een meanderend riviertje is het begin geworden van, om in clichés te spreken, ‘iets heel moois’. Een liefde die nog elke dag groeit, we ontdekken elkaar steeds meer, pakken ‘cadeautjes’ uit, genieten van de momenten samen en zien uit naar elke ontmoeting. We zijn inmiddels vele wandelingen en andere outdoor-activiteiten verder en hebben onze eerste feestdagen samen gevierd en het is duidelijk dat het universum me (ons) goed gezind is.

Veel dank aan Irene, de ‘host’ van dit medium, waardoor dit allemaal heeft kunnen gebeuren.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Journey en Rönner deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto van Journey: 'niet de Dommel, het meanderende riviertje in ons verhaal, maar de Aa, waarlangs we ook gewandeld hebben.'

© DeWandeldate, 7 april 2021.