Mobiele menu

Samen op het strand in Noord-Holland

Eerste date: wandelen in Eilandspolder, Noord-Holland

Weer een nieuw koppel via DeWandeldate! Inmiddels vonden 230 singles hun partner via onze site. En 23 maal ontvingen we een Succesverhaal. Lees ook nr. 23!

Ezel (64) en Ingeborg (59) uit Noord-Holland

Op 29 augustus 2016 ontving ik (Irene) deze leuke mail: 

Beste Irene, 12 wk geleden meldde ik mij aan op de wandeldatesite. Na 1 wk een ontmoeting en deze was direct " raak". Toch onverwacht, maar fantastisch. Afgelopen maand op vakantie en heel veel gewandeld en gepraat en nog steeds van plan samen de toekomst in te gaan. Dacht dat je dit wel leuk zou vinden om te lezen, leuk voor de statistieken. Ik heb geen ervaring gehad met datingsites, maar de wandeldate kan ik iedereen aanraden. Integer en geen geldklopperij.. Dankjewel! Hartelijke groet,"ingeborg"

Ik feliciteerde Ingeborg en schreef dat het zeker een leuk bericht vond, en niet alleen voor mijn statistieken. Het is altijd weer mooi als twee mensen elkaar gevonden hebben. Ik vroeg (zoals ik altijd doe) of ze haar verhaal wilde delen voor de website, omdat de verhalen inspirerend zijn voor de mensen die nog op zoek zijn. En hier dan het verhaal van (nicknames) Ingeborg (59) en Ezel (64 jaar), beiden uit Noord-Holland:

Flinke wandelingen gemaakt, grenzen verlegd .. 

Buiten zijn geeft mij rust en energie, doe dit vaak, maar iets te vaak alleen en "dus" meldde ik mij aan bij de wandeldate, begin juni. Na 1 week kreeg ik een antwoord op mijn concreet voorstel ergens te gaan wandelen. Dit hebben we veranderd in wandelen in Eilandspolder, Noord-Holland, na eerst een kopje koffie op terrasje. Het voelde gewoon goed en al gauw een volgende afspraak gemaakt en nog één en nog één en nu zijn we ook al op vakantie geweest in de Ardennen. Flinke wandelingen gemaakt, grenzen verlegd en hebben we allebei het gevoel dat het gewoon goed zit! De rugzak uit het verleden die we allebei weten te dragen, wordt, nu we samen oplopen, nog lichter ervaren! Het is allemaal heel snel gegaan, dat we dicht bij elkaar wonen, is een prettige bijkomstigheid.

 

Wil je méér wandeldate verhalen lezen?

Ezel en Ingeborg vonden elkaar via DeWandeldate. Ook andere (ex) leden schreven hun verhaal:

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Of had je een leuke wandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl

Wil je Lid worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 2 september 2016