Mobiele menu

We zijn onze eerste date naar een klimbos geweest omdat we allebei van klimmen houden .

Eerste date in het Klimbos, tweede date een Wandeldate

Wat doen leden van DeWandeldate die met elkaar op date gaan? Wandelen natuurlijk. Toch geldt dat niet voor alle leden. Evelien en Dirk gingen samen KLIMMEN. 

 

Het succesverhaal van Evelien en Dirk 

  • Evelien is 31 jaar en woont in Gelderland, Dirk is 30 jaar en woont in Utrecht

Ik schreef me aanvankelijk in bij Wandeldate om iemand tegen te komen die net als ik wat actiever is. Zo heb ik al een aantal leuke maar minder succesvolle dates gehad, waarbij er ook wederzijds geen klik was. Maar vooral blijven proberen want alle begin is ongemakkelijk.

Zo besloot ik toch om via likes mijn huidige vriend te benaderen, ik kreeg al snel een like en een berichtje terug. Na wat berichtjes over en weer besloten om op date te gaan. We zijn onze eerste date naar een klimbos geweest (omdat naast wandelen, we allebei van klimmen houden) .

Dit was erg leuk, en meteen besloten om van onze 2e date een wandeldate te maken. De klik was er van beide kanten en na een aantal dates zijn we nu een koppel en heel gelukkig met elkaar. We wandelen nu nog regelmatig samen.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Evelien en Dirk deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Zak Bentley, via Pexels.

© DeWandeldate, Plaatsing: 3 oktober 2019.