Mobiele menu

Eerste date: Arboretum in Heesch, Plan: Huttentocht in Dolomieten

Eerste date: Arboretum in Heesch, Plan: Huttentocht in Dolomieten

Weer een mooi succesverhaal! Dit keer twee Brabanders die elkaar vonden via DeWandeldate. Beiden zijn heel actief, sportief en wat me opviel in hun profielen: beiden waren op zoek naar gezelschap voor langeafstandswandelingen. Hier zie je maar weer hoe belangrijk het is duidelijk in je profiel te zetten wie je bent en wat je graag zou wilen doen samen. Hier twee stukjes tekst uit hun profielen:

  • ZIJ: Ik houd van de natuur, bergen, wandelen, wilde dieren spotten en fotograferen, vulkanen beklimmen en nieuwe plekken ontdekken. Thuis kook ik graag en zie ik mijn vriendinnen en familie regelmatig. Ik vind het fijn om een boek te lezen en te sporten. Het liefst zou ik in de toekomst samen een langeafstandswandeling tijdens een lange reis in het buitenland willen maken. 
  • HIJ: Sowieso ga ik dagelijks een aantal keer op pad met mijn trouwe viervoeter, mijn hond is echter bejaard en wandelt niet veel langer dan een uur. Voor langere wandelingen zou het leuk zijn om gezelschap te hebben, maar ook mijn hond vind het leuk als hij niet enkel met mij op pad hoeft. Naast wandelen ga ik ook graag hardlopen of tennissen en vind ik het ook leuk om andere sporten te proberen. 

In haar berichtje schreef Valerie: Hi Irene, Ja het is echt heel bijzonder, ik had nooit verwacht dat het zo zou lopen toen ik me inschreef op jouw website! Inmiddels kennen we elkaar nu bijna 3 maandjes en zijn we 2 maanden officieel samen :) De andere gelukkige is: Bart ... Zijn nickname was Breda88.

Het succesverhaal van Valerie en Bart

  • Zij is 29 jaar, hij 31 jaar, beiden wonen in Noord-Brabant

Na een eerste 'like' te hebben uitgedeeld en terug te ontvangen zijn we met elkaar in contact gekomen via een berichtje. Veel leuke (oneindige) gesprekken volgden waardoor we besloten elkaar te willen ontmoeten. Dat was erg spannend. Toen we elkaar zagen sloeg de vonk meteen over! Uiteindelijk hebben we de hele middag gewandeld bij het Arboretum in Heesch en vergaten we de tijd zelfs, want een vriendinnetje kwam me zoeken omdat ik niet meer op mijn telefoon had gereageerd of alles goed ging, oeps! Gelukkig ging het meer dan goed en hadden we elkaar zoveel te vertellen dat we meteen besloten een tweede date af te spreken. Hierna volgden nog vele sportdates (hardlopen, tennis) en (ochtend)wandelingen in Herperduin, de Maashorst, de Loonse en Drunense duinen en Cadetten Kamp. Binnenkort willen we naar De Biesbosch, De Veluwe en de omgeving van Ravenstein wandelend ontdekken. Het mooiste plan wat we hebben is een huttentocht van 8 dagen in de Dolomieten, hopelijk is dat dit jaar nog mogelijk :) 

Wandeling in de Loonse en Drunense duinen.

Wandelgids

Zoals DeWandeldate leden waarschijnlijk inmiddels wel weten: als je je verhaal deelt mag je ook een wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig uitkiezen. Als felicitatie en als dank. Het is ook altijd mooi om te lezen dat de meeste mensen dara wel enthousiast over zijn. Valerie schreef: 

Heel erg leuk dat we een wandelgids mogen uitzoeken, dan kunnen we nog meer wandelingen maken en samen Nederland ontdekken! We kiezen graag de wandelgids 'Wandelen in het hart van Brabant' geschreven door Charles Aerssens. 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Valerie en Bart deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, Plaatsing: 7 juli 2020