Mobiele menu

Drie weken gekampeerd in een klein tentje, de ultieme relatietest

Drie weken gekampeerd in een klein tentje, de ultieme relatietest

We ontvingen dit mooie succesverhaal van Wandelaap en Voyageur: ‘We zijn beiden achter onze laptop gekropen en hebben het onafhankelijk van elkaar geschreven. Leuk om te zien hoe veel overeenkomsten er zijn.’

Het succesverhaal van Voyageur en Wandelaap

Voyageur is de nickname van Lilian. Zij is 57 jaar en woont in Utrecht. Wandelaap is de nickname van Claudi. Hij is 60 jaar en woont in Noord-Brabant. 

Lilian (Voyageur):

Ik ben toevallig op DeWandeldate beland toen ik een wandelweekend met een vriendin aan het organiseren was. Aan de ene kant was ik niet bewust op zoek naar een partner maar aan de andere kant zag ik mij m’n hele leven ook niet single blijven. Ik ben degene geweest die als eerste een berichtje heeft gestuurd. Mijn geduld werd toen wel op de proef gesteld... Begin januari 2021 was dan eindelijk onze eerste date. De hoogtijdagen van corona en heerlijk winterweer! Alles op anderhalve meter en helemaal ingepakt. Wel bijzonder als je niet meer ziet dan elkaars gezicht. We hadden van tevoren niet afgesproken hoe lang we zouden gaan wandelen maar we zijn vier uur onderweg geweest en dat was eigenlijk nog te kort. Sinds die tijd zien we elkaar ieder weekend en een wandeling staat bijna altijd op het programma. Die avondklok was ook wel een dingetje aangezien we niet bij elkaar om de hoek wonen. Praktische ongemakken die soms tot hilarische situaties leidden.

Afgelopen zomer zijn we samen op vakantie geweest. Drie weken gekampeerd in een klein tentje dus dat was de ultieme relatietest. Die hebben we goed doorstaan en we gaan de toekomst dan  ook vol vertrouwen tegemoet!

Claudi (Wandelaap):

De ontmoeting. Hartje winter, het land in lock down en net 60 geworden. In deze setting vindt mijn eerste wandeldate plaats. Ontmoeting op de parkeerplaats vlakbij het natuurpark de Maashorst. Toch wel spannend, je weet niet wat er komen gaat. Ach, wat kan er mis gaan? Een uurtje wandelen en ik zie wel hoe het loopt.

Het uurtje werden echter 4 - 5 uurtjes, weet niet meer. En het werden meerdere wandelingen, elke keer in een ander natuurgebied. Toen werden het weekeinden die aanvoelden als mini-vakanties. Voorbereiding op de grote test: een 3 weken lange vakantie in Frankrijk. Veel gewandeld, veel gedaan en toen we terug moesten wist ik het zeker. Met haar wil nog heel wat tochten maken, in de komende jaren. 

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Lilian en Claudi deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 27 oktober 2021