Mobiele menu

Succesverhaal datingsite DeWandeldate - Dit is een man waar ik blij van word

Dit is een man waar ik blij van word

'Tijdens een wandeling door weilanden met veel hekjes, waar hij me op een gegeven moment overheen begon te tillen, is de vonk over gesprongen.'

In April 2020 ontving ik (Irene) een heel uitgebreid en gezellig bericht van Karin, waarin ze beschreef hoe het haar vergaan is bij DeWandeldate. En hoe ze al wandelend kennis maakte met Maxim. Na enig aandringen mocht ik haar bericht plaatsen als succesverhaal. 

 

Het succesverhaal van Karin en Maxim

  • Karin is 52 jaar en woont in Noord-Holland. Maxim is 55 jaar en woont in Zuid-Holland. 

Dag Irene,   
Even een mailtje voor jou, omdat je je zo inzet voor je mooie initiatief om deze site op te zetten en levend te houden. Je telt ijverig de stellen die dankzij jouw site elkaar vinden. Ik kan je zeggen, dat ook ik in 2019 een echt lief wandelmaatje vond op je site. Je mag je statistiek voor 2019 bijwerken en er nog een ontluikende liefde bij optellen. Jouw site heeft ook ons leven veranderd, rijker en fijner gemaakt. Dankjewel.
Ik hoop dat nog veel mensen elkaar gaan vinden. Het is fijn elkaar via een activiteit te vinden, omdat je in ieder geval dan al iets hebt dat je allebei fijn vindt om te doen, wandelen!
Dank en veel succes verder. Houd vol!

Aanvankelijk heb ik met een aantal mannen gezellige wandelingen gemaakt. Mannen die vrijwel allemaal in een wereld leven waarin ik niet snel contacten zou krijgen. Ze hebben dan ook interessante verhalen, verbreding van je perspectief. Alleen dat al verrijkte mijn leven. Leuk om mee te maken. Fijne herinneringen. Ook al is het misschien niet direct een liefde, het is ook al fijn om zo nieuwe mensen te ontmoeten, interesse in elkaar te hebben, vriendschap, een beetje met elkaar meeleven. Met feestdagen elkaar opzoeken. Af en toe even bellen als je alleen thuiskomt. Ook dat is ook wat waard.
Maar tja, toch nog leuker als er méér ontstaat, een vonk overspringt, als je blij wordt van elkaar, uitkijkt naar het weekend als je weer samen wat gaat ondernemen, een wijntje drinkt, tegen elkaar aankruipt op de bank, gezellig samen kookt, de tuin samen opknapt, bij elkaar terecht kan met verhalen als het even tegen zit. Of zomaar de dagelijkse ditjes en datjes deelt. En dat doen we nu al bijna een jaar.

Mijn nickname is Karin. Mijn wandeldate, Maxim, kwam op je site terecht door het artikel in het NRC ongeveer een jaar terug. Binnen 12 uur nadat ik het eerste berichtje stuurde hadden we al een afspraak voor dezelfde middag. Het was een regenachtige zondag, maar hij zei dat het om drie uur wel droog zou zijn. Ik had zo mijn twijfels en had voor de zekerheid maar een klein rondje uitgezocht, want welke vrouw wil bij een eerste ontmoeting het risico lopen als een verzopen katje rond te lopen? Dus gezorgd dat er een restaurant in de buurt was om eventueel te schuilen. Maar we hadden geluk, het was droog! Het rondje bleek te kort. Dus nóg maar een rondje. Toen ook dat gelopen was, was het idee om weer naar huis te gaan niet aanlokkelijk. Gelukkig was het restaurant daar en konden we onze ontmoeting nog wat oprekken met een kop thee en appeltaart. 

Tegen een vriendin van mij zei ik bij thuiskomst: “dat is een man waar ik blij van word, afwachten wat hij vindt.” Gelukkig, ook hij had na een paar dagen al zin om verder te praten en samen een glas wijn in een restaurant te drinken. Gezellige appjes en telefoongesprekken volgden.

Een aantal weken later, tijdens een wandeling door weilanden met veel hekjes, waar hij me op een gegeven moment overheen begon te tillen, is de vonk over gesprongen. Inmiddels reizen we wat af tussen Heemskerk en Delft. We wandelen of fietsen nog elk weekend en hopen dat nog lang te doen. 

Update, in september 2020: 

Met ons gaat het goed. We zijn nog steeds gezellige maatjes. De Coranalockdown samen doorgekomen, door elkaar elk weekend op te zoeken. Veel lekker gekookt en gegeten met elkaar.​

Update, in februari 2024:

Inmiddels al bijna 5 jaar een lief wandelmaatje via jullie gevonden. We wandelen nog een tijdje verder.

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Karin en Maxim deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

>> Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

>> Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Andy Vu, via Pexels

© DeWandeldate, Plaatsing: 7 oktober 2020