DeWandeldate wil méér sportieve singles, en daarmee ook méér mannen aantrekken. We verkennen al enige tijd de interesse voor OutdoorSingles, als extra ‘toegangspoort’ tot DeWandeldate. Op dit moment geeft een kwart (24%) van de leden aan (ook) interesse te hebben voor OutdoorSingles. Welke ingang spreekt jou het meeste aan?

DeWandeldate is dé datingsite voor wandelaars in Nederland en België

Onze datingsite richt zich in de eerste plaats op wandelaars. Van de bijna 3000 leden zegt 97% graag te wandelen. Dat ‘houden van wandelen’ loopt uiteen van typen als stadswandelaars en natuurliefhebbers tot langeafstandswandelaars en bergwandelaars.

DeWandeldate is er ook voor kampeerders, fotografen, fietsers en andere buitensporters

Uit ervaring weten we dat veel wandelaars ook graag andere outdoor activiteiten doen. Daarom kunnen de leden aangeven wat hun interesses zijn, en ze kunnen elkaar ook vinden via die activiteiten. Populaire outdoor activiteiten zijn: wandelen, fietsen, kamperen, fotograferen, bergwandelen en hardlopen.

Leden die liever niet gaan wandeldaten kunnen ook een andere date bedenken voor de eerste ontmoeting, zoals mountainbiken, zeilen of klimmen.

Zie voor een overzicht: Outdoor date idee, suppen in de Biesbosch

OutdoorSingles is een nieuwe ingang voor DeWandeldate

DeWandeldate trekt, ondanks het feit dat er ook aandacht is voor andere outdoor voorkeuren, vooral wandelaars aan. En singles die zin hebben om ter kennismaking te gaan wandeldaten. In de praktijk betekent dit ook dat we méér vrouwen dan mannen aantrekken. Op dit moment is het percentage vrouwen 60%.

Om méér buitensporters, en ook méér mannen te werven, hebben we nu een nieuwe ingang van onze datingsite gemaakt: OutdoorSingles. Je kunt ‘m hier bekijken.

Naast de Homepage zijn we voor OutdoorSingles ook actief op de sociale media. Je kunt ons hier ook al volgen:

Wat heeft jouw voorkeur? DeWandeldate, DeFietsdate of OutdoorSingles?

Om een indruk te krijgen hoe onze leden tegenover mogelijke uitbreiding van DeWandeldate staan, stellen we deze vraag al een tijdje aan onze leden:

VRAAG: Welke datingsite heeft jouw voorkeur? (Toelichting: Als we een splitsing zouden maken, van welke datingsite wil jij dan lid zijn? Meerdere antwoorden mogelijk.)

Deze vraag is ruim een jaar na de start van de site toegevoegd en nu door 1.652  (58%) van de 2.843 leden ingevuld. Hier volgen de antwoorden van de leden die de vraag hebben ingevuld. 

Bijna alle leden zeggen lid te willen blijven van DeWandeldate (heel logisch, want daar hebben ze zich ook voor ingeschreven). Daarnaast geeft 1 op de 4 leden (24%) aan ook te voelen voor OutdoorSingles en 1 op de 6 voelt voor DeFietsdate.

  • 89% wil lid zijn van DeWandeldate
  • 16% wil lid zijn van DeFietsdate
  • 24% wil lid zijn van OutdoorSingles.

Geef ook je voorkeur aan!

Voor nu is het handig, als je lid bent, en als je dat nog niet gedaan hebt, om in je profiel ook jouw voorkeur aan te geven. Log in, ga naar ‘Mijn profiel wijzigen’ en dan naar de vraag onderaan:

VRAAG: Jouw voorkeur? Alleen voor singles of voor iedereen?  

Check ook gelijk of je alle andere vragen volledig hebt ingevuld. Soms komen er nieuwe vragen of antwoordmogelijkheden bij.

 

 

Wil je lid worden of DeWandeldate volgen?

© DeWandeldate.28-6-2016

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.