Mobiele menu

De wereld leek opeens alleen nog te bestaan uit ons tweeën

De wereld leek opeens alleen nog te bestaan uit ons tweeën

Beste Irene, Hierbij ontvang je een tekstje om als succesverhaal op je site te plaatsen. We willen graag anoniem blijven, vandaar geen echte namen. Wij zijn jou en je site De Wandeldate erg dankbaar, want in feite heb je ons langs die weg met elkaar in contact gebracht. We zijn een erg gelukkig stel. Wij hopen dat je De Wandeldate blijft verzorgen zodat meer mensen deze vorm van geluk bij elkaar mogen vinden!

Het succesverhaal van Hilde en Chris

Hilde is 55 jaar en woont in Zuid-Holland. Chris is 60 jaar en woont in Flevoland

Op 11 juli 2021 hadden wij onze eerste afspraak via De Wandeldate. Het werd een lange wandeling door de waterleidingduinen. Het was een prachtige dag, die aanvoelde als tijdloos. We spraken veel, zonder dat het vermoeiend werd. We genoten van elkaars gezelschap. De wereld leek opeens alleen nog te bestaan uit ons tweeën. Terug bij het beginpunt bleken er veel meer uren verstreken dan wij dachten. We namen afscheid, maar niet voor lang. Ruim een week later stapten we samen in een kano. Het werd weer een prachtige en tijdloze dag, waarop we ook de eerste vlinders voelden. Kort daarop brachten we een lang weekend samen door. Inmiddels is onze relatie een aantal maanden oud. Elke keer als we bij elkaar zijn genieten we enorm van elkaars gezelschap. Het is onvoorstelbaar hoe soepel en makkelijk we op elkaar ingespeeld raken. Alsof het zo moest zijn.   

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Hilde en Chris deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 1 december 2021