Mobiele menu

Wandeldate in de Loonse- en Drunense duinen

Dankzij website dewandeldate een prachtige relatie

Onze wandeldatingsite bracht inmiddels al zeker 236 leden bij elkaar. Van de 118 nieuwe koppels schreven velen ook hun verhaal, als inspiratie voor leden die nog op zoek zijn. Lees ook dit mooie liefdesverhaal.

Op 25 september ontving ik dit berichtje: Beste Irene, Inmiddels is er dankzij jouw initiatief "website dewandeldate.nl" weer een prachtige relatie ontstaan. Ondergetekende, bekend onder de Nickname Boris1, heeft een relatie met Gabor. Ik feliciteerde Boris en vroeg of ik hun Verhaal mocht publiceren op DeWandeldate. Ze hebben hun eerste uitgebreide en enthousiaste mail nog ietsje aangepast tot dit mooie verhaal voor de website:

Het succesverhaal van Boris1 en Gabor

Boris is 54 jaar en woont in Noord-Brabant, Gabor is 53 jaar en woont in Limburg

 

Dankzij "website de wandeldate.nl" een prachtige relatie

Ik had het profiel van Boris1 al een aantal keer bekeken en het sprak mij echt aan. Echter, de afstand tussen onze woonplaatsen (80 km) weerhield mij in eerste instantie om te reageren. Toch bleef het in mijn hoofd rondzingen en op 22 augustus 2016 besloot ik een “like” naar Boris1 te sturen.

Nog diezelfde dag kreeg ik een positief bericht terug van Boris1. In verband met vakantie konden we niet meteen een afspraak maken, maar na 2 weken hadden we een “date”: een wandeling in de Loonse- en Drunense duinen in Noord-Brabant. Spannend!

Na een wat zenuwachtige kennismaking zijn we gaan wandelen door het duin; we hadden gespreksstof genoeg. Wat in ons profiel stond bleek te kloppen en de overeenkomsten tussen ons waren groot. Koffie gedronken op een terrasje en weer verder gewandeld. En ineens ontstond het bij ons allebei: het gevoel “wij horen bij elkaar”. We keken elkaar aan, pakten elkaars hand en hebben die niet meer losgelaten.

Inmiddels hebben we al meerdere keren afgesproken met elkaar en zien we de toekomst samen vol vertrouwen tegemoet. De afstand van 80 km is absoluut geen probleem; we gaan ervoor. We zijn weer echt verliefd. Ons eerste weekendje staat ook al gepland: op naar Schiermonnikoog, samen wandelen!

De superwebsite "dewandeldate.nl" kunnen wij iedereen aanbevelen!

Groetjes, 

Boris1 en Gabor

 

Wil je méér wandeldate verhalen lezen?

Boris en Gabor vonden elkaar via DeWandeldate. Ook andere (ex) leden schreven hun verhaal:

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Of had je een leuke wandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl

Wil je Lid worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Foto: William, Loonse en Drunense Duinen. Eerste plaatsing: 30 september 2016.

© DeWandeldate, 30 september 2016