Mobiele menu

'In de Coronacrisis is het extra fijn om een maatje te hebben.'

In Coronacrisis extra fijn om een maatje te hebben

In de afgelopen maanden zijn de leden van DeWandeldate niet steeds in hun eentje thuis gebleven. De behoefte aan vriendschap, liefdevol contact en gezelligheid zorgde ervoor dat leden actief naar elkaar bleven zoeken. Dat leidde tot verschillende mooie nieuwe relaties. Lees hier ons nieuwste succesverhaal. 

Het succesverhaal van Isabel en Michiel

  • Isabel is 38 jaar en woont in Utrecht. Michiel is 49 jaar en woont in Zuid-Holland

Isabel schreef:

Beste Irene,
Je kent mij niet, maar afgelopen januari besloot ik me dan toch in te schrijven bij de wandeldate, na een tip van een vriendin.

Ik vind mezelf redelijk old-school en wilde dus ook eigenlijk niet via internet op zoek naar een nieuwe liefde. Maar als weduwe met jonge kinderen is het ook bijna onmogelijk op een andere manier mensen/mannen/single-mannen te ontmoeten. Dus toch de stoute schoenen aangetrokken. En met onverwacht (snel) succes.

Al vrij snel zag ik een hele leuke man, die ook interesse bleek te hebben in mijn profiel. Tegen alle advies in hebben we op onze eerste dates niet gewandeld, maar elkaar ontmoet in cafés. Afwisselend in zijn en mijn woonplaats. En dat klikt(e) ontzettend goed. Een geluk wat ik misschien niet had gedacht weer te zullen vinden.

Door de huidige coronacrisis is onze relatie in een snelkookpan terecht gekomen en dat zorgt af en toe wel voor uitdagingen. Maar het is ook zo fijn om in deze tijden een maatje te hebben. Te weten dat er iemand is die aan je denkt, bij wie je aan het eind van de dag je verhaal kwijt kan. Die je speciaal laat voelen.

Ik wil je dan ook hartelijk danken voor een hele fijne site.

Groet, Isabel

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Isabel en Michiel deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Strandwandeling, via Pixabay

© DeWandeldate, 19 mei 2020