Mobiele menu

'Ja, met die vrouw wilde ik wel een wandeling maken.'

Bram en Annelies vonden elkaar via DeWandeldate

Succesverhalen zijn superleuk om te lezen. Af en toe halen we er eentje naar boven. Dit was ons allereerste succesverhaal, uit 2014: 

Hoe Bram en Annelies elkaar vonden via datingsite DeWandeldate

Bram is 66 jaar en woont in Drenthe, Annelies is 60 jaar en woont in Amsterdam

Opzegging

In juli ontving ik (Irene) een opzegging van één van onze leden met als toelichting:

‘Via DeWandeldate vond ik inmiddels een lieve wandelgezellin. Samen zijn wij een nieuw en beloftevol pad ingeslagen. Daarom wil ik u vriendelijk vragen mijn profiel te verwijderen. Graag wil ik u hartelijk danken voor uw prachtige initiatief en u ook verder veel succes toewensen. 
Met vriendelijke groet, Bram.’

Inspiratie

De verhalen van mensen die elkaar vonden via datingsite DeWandeldate kunnen leuk en inspirerend kunnen zijn voor andere singles. Daarom vroeg ik Bram om nog een klein verhaaltje. Ik was vooral benieuwd hoe de kennismaking is verlopen, of ze echt zijn gaan wandeldaten samen om elkaar te leren kennen. 

Het Wandeldate verhaal van Bram en Annelies:

'Eerlijk: ik moest mijn dochter vragen wat ik met een 'like' aan moest. Gelukkig ontving ik ook een geschreven bericht. Vlug keek ik naar haar profiel. Ja, met die vrouw wilde ik wel een wandeling maken. Omdat ik op dat moment logés had en zij vervolgens op wandelvakantie ging, vulden wij de tijd met een almaar drukker wordend mailverkeer. Maar het wachten werd beloond, want vanaf het moment waarop wij elkaar zagen, lachte de toekomst ons toe. Een lange wandeling door prachtig duingebied, strand, praten, lachen. Nadien volgden andere ontmoetingen, nieuwe wandelingen, ook fietstochtjes. En daaruit groeide een relatie, om het eens netjes te zeggen. Dank zij dewandeldate!

Korter kan ik ons geluk niet samenvatten. Ik zal mijn lieve vriendin vragen ook op te zeggen, al ga ik daar natuurlijk niet over. Nogmaals dank voor alles.' 

Nóg een opzegging

Later ontving ik ook nog de opzegging van Annelies:

'Hallo Irene, omdat ik een erg lieve man heb ontmoet via de wandeldate, zeg ik bij deze mijn lidmaatschap op. Ik wil doorgaan met het verkennen van deze prille relatie! We hadden een erg bijzonder mailcontact  voor we uiteindelijk live konden afspreken. Door jouw initiatief kregen wij de kans elkaar te ontmoeten. Dank daarvoor. Ik hoop dat  de wandeldate het redt want lopen is een goede manier om iemand te leren kennen en  iemand die (veel ) loopt is doorgaans betrouwbaar.
Hartelijke groet, Annelies'

 

Wil je méér wandeldate verhalen lezen?

Bram en Annelies vonden elkaar via DeWandeldate. Ook andere (ex) leden schreven hun verhaal:

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Of had je een leuke wandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene , info@dewandeldate.nl

Wil je Lid worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Hoofdfoto: Bram en Annelies wilden anoniem blijven. Op de foto zie je Patty Mooney en haar man Mark, courtesy of Crystal Pyramid Inc. of San Diego

© DeWandeldate, 1 oktober 2014