Mobiele menu

Succesverhaal DeWandeldate: Blij met elkaars gezelschap, vele avonturen in 2021

Blij met elkaars gezelschap, vele avonturen in 2021

We zijn het jaar goed begonnen. Inmiddels ontvingen we in 2021 alweer 5 (!) succesverhalen van leden van DeWandeldate. Deze week het mooie verhaal van wandelaars en avonturiers Mariska en Bart. 

Het succesverhaal van Mariska en Bart

Mariska en Bart zijn allebei 30 jaar en wonen in Zuid-Holland.

Beste Irene,

Wij, Bart en ikzelf, willen ons succesverhaal delen met jou en ook de anderen van de site.

Het begon allemaal met een berichtje van Mariska waarin ze zich afvroeg of het die dag niet te slecht weer was om buiten houten elementen te monteren aan huizen?! (dit deed Bart namelijk als zijn werk en het plensde nogal die dag). Bart vond dit zo'n leuk berichtje en antwoordde enthousiast dat het gewoon bij zijn werk hoorde maar aan de andere kant is dat regenachtige weer wel weer goed voor de bomen en planten!! HAHA Hier opvolgend vroeg hij in hetzelfde berichtje of het een leuk idee was om binnenkort wat af te spreken.

Binnen een paar dagen stonden wij op een regenachtige bewolkte dag op het strand voor een mooie gezellige wandeling. Na deze leuke dag hadden we afgesproken dat Bart na zijn vakantie wat zou laten horen. De dag na zijn vakantie stuurde Bart een berichtje of Mariska nog steeds interesse had om weer wat af te spreken. En Mariska had daar zeker interesse in en stuurde haar plannen op dat zij de dag erna een etappe van het Zuiderzeepad zou gaan lopen en fietsen. De volgende ochtend stond hij enthousiast en vroeg klaar om samen deze etappe te ondernemen. Hierop volgende hele leuke gesprekken en een dag vol gezelligheid die om was voordat we het wisten. We spraken elkaar vaker en gingen meerdere malen een hele dag op pad. Uiteindelijk spraken we ook doordeweeks in de avond af. We zijn blij met elkaars gezelschap en hopen nog velen avonturen in 2021 te beleven.

Bedankt Irene

Groetjes,

Bart en Mariska

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Mariska en Bart deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 10 januari 2021