Mobiele menu

Bij de eerste date zijn we gaan wandelen in het Natuurpark Lelystad

Bij de eerste date zijn we gaan wandelen in Natuurpark Lelystad

Het succesverhaal van Marieke en René 

Marieke is 36 jaar en woont in Flevoland, René is 32 jaar en woont in Overijssel

Marieke: 

Ik schreef me in bij DeWandeldate niet perse om een partner te vinden maar om met anderen te wandelen en omdat ik het leuk vind om andere mensen te ontmoeten en te leren kennen. Ook was ik benieuwd hoe contact via een Wandeldate gaat ipv via Tinder. Wat een verademing zeg. Hier oprechte interesse in elkaar, langere introductieberichtjes en leuke reacties! 

René stuurde een uitgebreid en leuk bericht als reactie op mijn uitgebreide profielbeschrijving.

Bij de eerste date zijn we gaan wandelen in het Natuurpark Lelystad. Nog een beetje in de bewoonde wereld en toch ook in de natuur. 

Na 30 min wandelen vonden we een bankje waarop we meer dan 2 uur hebben zitten praten omdat het zo klikte. Ook hadden we allebei lekkere dingetjes meegenomen om te snoepen, tip!  Toen we ons na deze lange tijd praten bedachten dat het zo meer een "zitdate" werd zijn we weer verder gewandeld om het rondje af te maken.

We hebben elkaar helemaal gevonden en hebben dan ook een relatie met elkaar 

Door de afstand en om rustig aan te doen zien we elkaar nu in de weekenden. We wandelen geregeld. Hebben in zijn en mijn woonplaats gewandeld, Amsterdamse bos en Naarden. 

Binnenkort gaan we wandelingen maken op een midweek vakantie via Natuurhuisje. 

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Marieke en René deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

Word ook lid en volg DeWandeldate

De Foto is gemaakt in de Oostvaardersplassen door Risastla via Flickr

© DeWandeldate, 17 mei 2021