Mobiele menu

Bestaat de ware liefde? Dit vroegen we ons beiden af.

Bestaat de ware liefde? Dit vroegen we ons beiden af

Nou zeggen ze dat je de ware maar 1 keer in je leven tegenkomt. En laten wij nou van mening zijn dat dit is gebeurd via De Wandeldate...  Wij nemen je dan ook graag mee in onze belevenis.

Het succesverhaal van Frans en Eveline

Frans is 38 jaar, Eveline is 33 jaar. Beiden wonen in de provincie Utrecht. 

Bestaat de ware liefde?

Dat is iets wat we ons beiden afvroegen... Nou zeggen ze dat je de ware maar 1 keer in je leven tegenkomt. En laten wij nou van mening zijn dat dit is gebeurd via De Wandeldate...  Wij nemen je dan ook graag mee in onze belevenis.

Zo schrijft Eveline: "Sinds begin maart 2021 woonde ik, na een lange relatie, ineens alleen in Utrecht. Een nieuwe stad, een nieuw huisje. Een behoorlijk heftige periode achter de rug en blij met mijn eigen plekje.

De Corona was nog volop bezig en er waren niet veel manieren om mensen te leren kennen. Wandelen is een perfecte manier en dat kon nog wel! Ik googlede op Wandelmaatje Utrecht en kwam op de site van Wandeldate.nl. Nu was ik niet op zoek naar een relatie en wel naar een maatje. Die optie kon ik ook aangeven, wat mij over de streep trok. Natuurlijk wel wat aandacht aan mijn (gratis) profiel besteed.

Ik was koud 1 dag ingeschreven toen ik een berichtje van Frans kreeg. Ik keek naar zijn profiel. Summier, en wat ik zag, sprak me wel aan. Voordat ik het door had, stuurden we lange mails naar elkaar. Hoewel ik dat super vond, wilde ik hem eigenlijk zien. Dan weet je met wie je contact hebt. En zo zagen we elkaar 2 dagen later. Om een korte wandeling te maken bij Fort aan de Klop in Utrecht.

Die klik.. zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Het klopte. Precies. We bleven maar praten. De gesprekken werden al snel dieper en we voelden ons ongelofelijk op ons gemak bij elkaar. De wandeling was veel te snel weer klaar en hij kwam een drankje bij me doen. Die verdomde avondklok zorgde ervoor dat onze avond eigenlijk veel te vroeg eindigde.

Sinds dat moment is mijn leven in een stroomversnelling gekomen. Frans en ik hebben veel contact met elkaar en al meerdere mooie wandelingen gemaakt. Bij Schoorl, de Linge, Goeree-Overflakkee en het natuurgebied bij Rhenen en verwachten nog veel meer mooie plekken samen te zien.

Stiekem denken we vanaf onze eerste ontmoeting al over een vakantie samen in Noorwegen in september. Omdat dat ook best intens is, gaan we toch maar eerst een weekendje weg naar Texel. En omdat dat eigenlijk te lang duurde, zijn we afgelopen weekend voor het eerst een nachtje samen weggeweest.

Hoe vertrouwd het voelt, hoe fijn, wat hij allemaal met me doet.. Ongelofelijk. Net als je er niet naar op zoek bent, kom je hem tegen.

Nog nooit zo veel zin en vertrouwen in de toekomst gehad!

Hier wandelen we met de hond, op de Posbank bij Rhenen.

Op zijn beurt vertelt Frans het volgende: "Na ruim twee en een half jaar vrijgezel geweest te zijn, en moe te zijn geworden van datingapps als Tinder en Happn, had ik het vertrouwen in online dating opgegeven. Daarnaast kwam Corona om de hoek kijken, wat het ook niet altijd makkelijk maakte. Ik was veel aan het wandelen, samen met mijn hond. Hiervoor trok ik het hele land door, soms met een vriend of familielid, maar soms ook alleen.

Toen De Wandeldate wat aandacht kreeg in de media, aan het begin van de Coronacrisis, werd ik toch getriggerd om eens te gaan kijken. Niet direct om een relatie aan te gaan, maar een leuk contact, met dezelfde interesses, waarbij wandelen de grote gemene deler is, en gelijk een ongedwongen manier om een ander te leren kennen. Het viel mij op dat de profielen vaak goed gevuld waren, dat er meer inhoud was en veel serieuzere mensen dan op de andere apps.

Omdat ik niet haastig op zoek was, vond ik het te ver gaan om betalend lid te worden. Soms keek ik eens op de website. Maar toen ik van Eveline een like terug kreeg, wist zij mij met haar profiel zo erg aan te spreken, dat ik de gok toch wilde nemen en volledig lid ben geworden. Ik zag immers zo veel herkenbaars in haar profiel. Dat ik wel moest reageren om in contact te komen.

Zo gezegd, zo gedaan.. Alhoewel.. De eerste reactie was al een lange reactie. Enthousiast van mijn kant uit. En daar kwam dan ook een uitgebreide reactie op terug. In korte tijd werden er vele verhalen heen en weer gemaild en besloten we maar gewoon eens een ommetje in Utrecht te maken bij Fort aan de Klop. Vooraf was duidelijk dat het alleen een wandeling zou zijn, dat er niks verwacht moest worden, maar daar waren we beiden ook niet op uit. Hierdoor ontstond een wandeling waarbij we beiden onszelf konden zijn. En waardoor het gesprek goed op gang bleef. Met ook nog de nodige diepgang. Teruggekomen van de wandeling werd ik nog even binnen uitgenodigd voor een drankje. Vanwege de avondklok die toen gold konden we het niet te laat maken. Maar wat ging de tijd snel die avond.

Omdat de eerste wandeling zo goed beviel zijn we daarna nog meer wandelingen gaan maken. We zijn naar de Schoorlse Duinen geweest, de Posbank bij Rhenen en hebben de bloessemroute gelopen langs De Linge. Elke wandeling was stuk voor stuk mooi en zo gemakkelijk. We bleven bij elkaar eten, en van het één kwam het ander.

Zo was Eveline een weekje weg, en zat ik een beetje op internet naar accommodaties te zoeken, toen zij zei dat ze eigenlijk ook wel een keertje met mij weg wilde... Toen ze terug was hebben we snel een datum geprikt en staat ons eerste weekendje samen naar Texel gepland.

Een week later stuurt Eveline een mooie wandelroute op Goeree-Overflakkee. Niet direct naast de deur, waardoor we er een nachtje in Ouddorp van hebben gemaakt. Dit werd een onvergetelijk nachtje weg, samen voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst.

Inmiddels zijn we zo een 6 a 7 weken na verder na onze eerste ontmoeting. We zijn ook sinds 28 mei officieel een stel en zullen dat nog heel lang blijven als je het mij vraagt. "

Al met al lijken wij via De Wandeldate de ware tegen gekomen te zijn. Wellicht is dat nog wel vroeg om te zeggen, maar zo vertrouwd het tussen ons nu voelt. Zo gemakkelijk als alles gaat. Zal het wel heel gek moeten lopen wil dit niet blijvend zijn.

Wij danken het team van De Wandeldate en wensen iedereen die zich hier in schrijft het allerbeste toe. 

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Frans en Eveline deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 14 oktober 2017.