Mobiele menu

"Verliefd worden is één, maar we zijn vorige week ook al samen op vakantie geweest op Schiermonnikoog"

Afscheid van de Wandeldate

"Niet omdat het me niet beviel, nee bij Wandeldate gebeurde wat de 4 jaar ervoor bij reguliere datingsites niet lukte. Ik vond een schat zonder te hoeven graven." Geniet mee van ons 16-de wandeldate succes verhaal!

Opzeggingen: "gek op elkaar", "een heel leuke man"

Het succesverhaal van Boots en Kimari

Boots is 58 jaar en woont in Overijssel, Kimari is 50 jaar en woont in Noord-Holland

  • Boots: (in juli) "Hallo Irene, ik heb via Wandeldate … (Kimari) ontmoet. We zijn nu al erg gek op elkaar en willen samen kijken of de klik doorzet. Wil je me daarom op onzichtbaar zetten? Groeten, …"  (in augustus) "Hallo Irene, Ik heb mijn profiel al enige tijd op niet actief staan en 26 augustus loopt mijn abonnement af. Ik zal het niet verlengen omdat ik al snel gewandeld heb en verliefd werd op Kimari (….). Wil je mijn profiel definitief verwijderen? We zien elkaar wekelijks en het gaat heeel fijn. In september gaan we samen op vakantie (wandelen) op Schiermonnikoog :-)) Bedankt! Ik zal je site regelmatig noemen en aanbevelen. Succes verder."
  • Kimari: (in juli) "Beste Irene, Ik heb een heel leuk contact opgebouwd met één van de mensen op deze site en wil nu graag mijn profiel onzichtbaar maken." (in augustus) "Via jouw website heb ik een heel leuke man leren kennen en we zijn nu ruim twee maanden bij elkaar. Hij heeft inmiddels ook zijn profiel laten verwijderen en heeft jouw verzoek om een "succesverhaaltje" te sturen ontvangen. Wij zijn je dankbaar en gaan samen even bedenken wat we zullen schrijven. Je hoort nog van ons! Hartelijke groet van …."
  • Boots & Kimari (in september) "Beste Irene, In de bijlage vind je een verslagje van onze kennismaking en hoe het verder is gegaan. Ik heb er een fotootje bij geplakt, genomen tijdens onze vakantie waarvan we afgelopen vrijdag zijn terug gekomen. Namens Boots en mij bedankt voor je fijne wandelsite, we zijn erg blij met dit mooie resultaat. Hartelijke groet van (Gaarne in het verslagje op de site alleen onze schuilnamen vermelden)"

"erg blij met dit mooie resultaat"

 

Boots:

"Ik, nickname Boots, neem graag afscheid van Wandeldate. Niet omdat het me niet beviel, nee bij Wandeldate gebeurde wat de 4 jaar ervoor bij reguliere datingsites niet lukte. Ik vond een schat zonder te hoeven graven. Door de opzet van het Wandeldaten hadden we bij onze eerste ontmoeting geen overhoring, maar een ontspannen, doch vermoeiend, loopje van 5 uur. Dat komt natuurlijk doordat Kimari, zoals ze zich verhulde, helemaal vanuit de Randstad naar de Sallandse Heuvelrug kwam treinen en een heel relaxte, onbevangen, interessante en gelukkig goed wijze vrouw bleek te zijn. Door zo'n lange wandeling leer je elkaar meteen kennen; hoe de ander naar de natuur kijkt, vogels spot en plantenkennis blijkt te hebben; dus aandacht heeft voor meer dan "in wat voor auto rijd je". Verliefd worden is één, maar we zijn vorige week ook al samen op vakantie geweest op Schiermonnikoog. Natuurlijk hebben we heerlijk gewandeld. Tot slot: Wandeldate.nl is niet duur, maar het is wel zonde dat ik me op 26 mei voor 3 maanden inschreef en op 6 juni al direct een inslag had ;-)"

Kimari:

"En ik, nickname Kimari, schreef mij slechts één dag na Boots in op de site van de Wandeldate en binnen een dag hadden Boots en ik mailcontact. Twee weken later liepen we 5 uur door bossen en over de hei en nog twee weken later waren we toch echt een stel. We zijn nu een behoorlijk aantal wandelingen en fietstochten verder en Boots is nu mijn zielmaatje! De opzet van de Wandeldate werkt dus; heerlijk om gelijkgestemden te vinden zonder eindeloos te hoeven daten. Dank je wel Irene. Ik wens iedereen op deze site hetzelfde mooie resultaat toe! Hartelijke groet van Boots en Kimari PS: De foto is genomen op Schiermonnikoog"

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Boots en Kimari deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

Irene op de Fiets en Wandelbeurs

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 22 september 2015.