Mobiele menu

Oude Gracht, Utrecht by Night, ook gezellig als eerste date!

4 Maal is Scheepsrecht ..

'Ik had al met 3 mannen gewandeld en daar was geen klik mee, dus had lage verwachtingen bij een 4e man .. '. 

Het blijft leuk de verhalen te lezen van leden die elkaar vonden via DeWandeldate. Dit verhaal laat zien hoe goed het kan uitpakken als je afwijkt van je strenge zoekwensen en ook dat de aanhouder wint! Na 3 wandeldates zonder klik was daar dan toch die ‘geweldige man’!

Het succesverhaal van Jack (59) en Lisa (52)

“We zijn bij onze eerste date wat gaan eten. Hij mailde mij of ik een afspraak wilde maken. Ik heb toen alleen ja gezegd omdat ik toch in Utrecht moest zijn voor een opleiding. Ik woon nl in Alkmaar en zocht eigenlijk iemand dichter in de buurt. Verder had ik zijn profiel niet gezien, omdat ik zocht naar mannen tussen de 48 en 56 en hij is 59. Ik had al met 3 mannen gewandeld en daar was geen klik mee, dus had lage verwachtingen bij een 4e man. Dus ook al woont hij ver weg en is hij 7 jaar ouder dan ik, hij bleek een geweldige man voor mij te zijn. We hebben het ontzettend fijn samen en passen zo goed bij elkaar. We zijn smoorverliefd. Ja, we hebben al 1 x gewandeld en gaan morgen ook weer een wandeling maken.”

 

Wil je méér wandeldate verhalen lezen?

Lisa en Jack vonden elkaar via DeWandeldate. Ook andere (ex) leden schreven hun verhaal:

Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Stuur jouw verhaal of bericht aan: Irene, info@dewandeldate.nl.  

Word ook lid en volg DéWandeldate

Foto: Utrecht, Oude Gracht, Jozef.Stuefer

© DeWandeldate, 30 april 2015