Eind november verschijnt een prachtige nieuwe wandelgids van, met 13 natuurroutes, uitgezet door routemaker Rob Wolfs. Bestel deze Musthave voor wandelaars nu met korting.

  • Titel: Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse

  • 13 natuurwandelingen in Nederland

  • Routemaker: Rob Wolfs (van de Trage Tochten)

  • Bestel deze Gids met € 5 Euro korting (vóór 29 nov 2017, daarna is de prijs € 14.95)

 

Wandelambassadeur Jac. P. Thijsse

Eén van de meest gepassioneerde ambassadeurs voor het wandelen in de natuur die ooit in Nederland was Jac. P. Thijsse. Hij was schrijver, bioloog, natuurbeschermer en ook oprichter van Natuurmonumenten. Met deze nieuwe wandelgids eren publicist Wim Huijser en routemaker Rob Wolfs met 13 prachtige natuurwandelingen in de streken waarover Thijsse zo enthousiast over schreef.

Verkade plaatjesalbums

Leidraad voor de ontwikkeling van deze routes vormt de reeks prachtig geïllustreerde plaatjesalbums van Verkade, waarvoor Thijsse vanaf het begin van de vorige eeuw verantwoordelijk was.

Groote rivieren, Blonde duinen en de Zuiderzee

We wandelen langs Onze groote rivieren en De IJsel en struinen door de Blonde duinen. Even herleven zijn wandelingen Langs de Zuiderzee en Het Naardermeer en kunnen we, net als hij toen, al wandelend genieten van het land Waar wij wonen.. 

De makers van deze wandelgids

  • Wim Huijser (links): schrijver en publicist op het snijvlak van geschiedenis, literatuur en landschap. Het liefst schrijft hij over de ontwikkelingen in het Nederlandse cultuurlandschap en de invloed daarvan op de mens. In de afgelopen werd hij regelmatig genomineerd voor prijzen met boeken uit zijn oeuvre. 
  • Rob Wolfs (rechts) routemaker pur sang. Als geestelijk vader van de Trage Tochten struint hij heel Nederland af. Vanaf 2006 schrijft hij wandelgidsen voor uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Zijn zucht naar onverharde wandelpaden heeft hem de bijnaam Zandpadgarantieman opgeleverd.

Kopen met korting

Vaste klanten, meelopers én prijsvraagdeelnemers krijgen de mogelijkheid de gids al extra voordelig in huis te hebben nóg voordat deze in de winkel ligt. 

Deze gids verschijnt pas 29 november maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (na 29 november geldt de landelijke winkelprijs van € 14,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 29 november verstuurd. 

 

Route uitproberen met een groep?

Met DeWandeldate lopen we in februari 2018 één van deze routes: Za 17 febr: Natuurwandeling Santpoort Zuid (16 km, 46+)

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 15 november 2017. 

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.