Nu allerlei maatregelen versoepeld worden en sport activiteiten weer opstarten kan je weer makkelijker op Wandeldate. Spreek ook eens met een klein groepje af, door een Oproep te plaatsen. 

Het Wandeldaten gaat gewoon door .. 

Hallo Wandeldaters, hoe is het met julie?

Ik heb gemerkt dat het daten en wandeldaten via onze site zeker niet tot stilstand is gekomen. In tegendeel. Er worden nog steeds volop contacten gelegd, online, en er wordt ook nog veel gewandeld. 

Nu allerlei sport activiteiten in groepsverband weer langzaam opstarten vraag ik me af of we ook door kunnen met onze Wandeldate groepswandelingen. Eerlijk gezegd denk ik dat het nu nog te vroeg is. Omdat we met grote groepen lopen, in het weekend, is het lastig om de 1,5 meter regel te volgen en toch leuke ongedwongen gesprekjes te voeren. Ook kunnen we nog niet zo makkelijk bij de horecagelegenheden terecht. 

Wat kan er wel? Eén op één wandeldaten, of wandelen met een klein groepje. Dichtbij huis, een wandelroute die je zelf kiest en die geschikt is voor het wandelen met 1,5 meter  afstand tot elkaar. En wellicht toch met een leuk café op de route. Bij deze een aansporing om meer gebruik te maken van de Oproepen. 

 

Hoe maak je een wandelafspraak?

Als lid van datingsite DeWandeldate kan je op twee plekken andere leden vinden en uitnodigen:

#1. Pagina Singles zoeken:

Zoek en wordt gevonden, op basis van je profiel kenmerken (leeftijd, provincie, wandeltype, je foto, etc.). Zorg dat je Profiel helemaal up-to-date is, met aansprekende tekst en foto's. En met aantrekkelijk Wandeldate voorstel. Ook in de tekst over jezelf en wie je zoekt kan je vertellen hoe en waar jij zou willen wandelen. 

#2. Pagina Oproepen:

Als Betalend lid kan je jouw profiel en jouw Wandeldate voorstel extra onder de aandacht brengen. Ook kan je een voorstel doen om (met één of enkele mensen) op een bepaalde datum te gaan wandelen.  

 

Wat zijn Oproepen en waar kan je reageren?

Als Betalend lid van DeWandeldate kan je zelf een Oproep plaatsen om samen te wandelen, fietsen of een andere outdoor activiteit te ondernemen. Met één ander lid of met een klein groepje. En je kunt reageren op Oproepen van anderen. 

 • Alle lezers en leden kunnen in dit Overzicht met Oproepen alle Oproepen bekijken. Je kunt op die pagina niet reageren. Je kan er ook lezen hoe je zelf een Oproep plaatst, en hoe je kan reageren.
 • Als Betalend lid kan je via het menu-tabje Oproepen zien welke oproepen er zijn voor jouw leeftijdsgroep op dit moment, je kunt er reageren en zelf een Oproep plaatsen. ​

 

Let op de Corona richtlijnen

Met de Corona beperkingen is wandelen beperkt toegestaan. Wandelen met één of meerdere personen kan wel, als je 1,5 meter afstand tot elkaar houdt. Spreek alleen af als je geen Corona-achtige klachten hebt (neusverkoudheid, niezen, keelpijn, koorts), ga niet te ver van huis, reis liever niet met OV, was je handen vooraf, geef gene handen, etc. Je bent zelf verantwoordelijk om je aan de regels van de regels van de Rijksoverheid te houden.

 

Méér Tips voor Wandeldaters in Coronatijd

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Foto: Youssef Nadam, via Unsplash

© DeWandeldate, 20 mei 2020.

Reacties

 • Mirela

  Hoi ben op zoek nr 'n leuk wandelmaatje, ben zelf 28 jaar.

 • Irene

  Hallo Mirela, als je single bent, zou ik zeggen: welkom bij DeWandeldate! Als lid kan je je profiel aanmaken en op zoek naar iemand met de juiste leeftijd, provincie, wandeltype, etc. Groet, Irene

 • Maria Heijnen

  Wandelmaatje omgeving Maastricht gezocht !

 • Irene

  Beste Maria, als je single bent, kan je je inschrijven bij DeWandledate. Dat maakt het zoeken (en vinden) een stuk gemakkelijker.

  Groet, Irene

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.