Zoek leden via hun wandelfoto, actiefoto of landschapsfoto

Bij DeWandeldate vinden de leden elkaar niet alleen via de gebruikelijike kenmerken als leeftijd, provincie en opleiding, maar ook via de wandel- en outdoor voorkeuren, én door te zoeken op type foto. Bekijk elkaar wandelend, rennend, zeilend, fotograferend .. en bewonder elkaars favoriete landschap!

 • Update juni 2020: sinds de invoering van de nieuwe huisstijl is deze functie vervallen. Bij het zoeken naar singles zie je nu de profielfoto. Allen als je klikt op ene profiel zie je de andere 3 foto's. 

Bekijk wat de andere leden graag doen

Standaard zien ingelogde leden op de Singles pagina en ook na een zoekactie, alleen de leden met een profielfoto. Meestal zijn dat keurige portretfoto’s, die niet altijd even veel zeggen over de personen. Wil je niet alleen de gezichten bekijken? Door een ander foto type te kiezen krijg je een heel ander beeld.

 • De WANDELFOTO's: met bergwandelaars, sneeuwwandelaars, strandwandelaars, mensen die waden door rivieren, barefoot lopers, stadswandelaars, leden met hun honden, op zoek naar wild of in de dierentuin, geocachers, picknickende leden, etc.
 • De ACTIEFOTO’s, met leden die van alles en nog wat doen (ik verzon het niet zelf): fietsen, mountainbiken, wielrennen, ligfietsen, hardlopen, klimmen, kamperen, zeilen, kitesurfen, kanoën, kajakken, raften, abseilen, acrobatiek en yoga beoefenen, boogschieten, tuinieren, boom zagen, paardrijden, met de honden wandelen, iets met vogels of wild, touwtje springen, tennissen, schaatsen, skiën, snowboarden, zwemmen, duiken, skydiven, vliegen, golfen, zingen, toneelspelen, schilderen, dansen, fotograferen, koken, eten, een vloer betegelen, luieren, lezen, eten, backpacken, en .. wandelen.  
 • De LANDSCHAPSFOTO’s: met de favoriete landschappen van de leden, vaak met hen zelf op de voorgrond. Het is duidelijk dat veel leden graag bergwandelen. We zien heel veel berglandschappen en sneeuwlandschappen. En veel zee, stranden, duinen, bossen, heide, weilanden, woestijnen, meren, bloemen, kuddes schapen en herten, en ook wel steden en dorpen.

Zó vind je leden via hun wandelfoto's:

 • Log in en ga naar de Singlespagina
 • Bij het kenmerk Foto kies je ‘Wandel’
 • Stel je andere zoekwensen in
 • Kies ‘Zoek leden’

Zó vind je leden via hun actiefoto’s

 • Bij Foto kies je ‘Actie’

 • Wil je de Actiefoto's extra groot zien? Kijk dan via de link 'Bekijk de Actiefoto's' (onder het algemene zoekblokje, ook op de Singles pagina).

 

Zo vind je leden via hun landschapsfoto’s

 • Bij Foto kies je ‘Landschap’

Zó vind je de leden zonder profielfoto

De enige manier om ook de leden zonder profielfoto te vinden is zo:

 • Bij Foto kies je ‘Alle’
 • De leden zonder foto staan dan tussen de leden met een profielfoto.

 

Plaats je profielfoto, of nog beter: plaats 4 foto’s!

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is je Profielfoto te plaatsen. Zonder foto doe je eigenlijk voor spek en bonen mee op een datingsite. Hoe meer leden op de site staan, hoe meer de zoekende leden overgaan op fotoselectie. Pas daarna bekijken ze de rest van de profielen. Leden kijken niet naar je foto om te zien hoe mooi je bent, maar om te zien of jouw uitstraling hen aanspreekt. En wat je doet op je foto.  

Kies je Profielfoto bewust. Op deze site, vol wandelaars en buitensporters, doen de buitenfoto's het vaak beter dan de standaard binnenfoto's. Ook voor je profielfoto kan je een Wandelfoto of Actiefoto gebruiken, als je gezicht er maar duidelijk op staat. 

Met 4 foto’s heb je nog veel meer kans op te vallen. Andere leden vinden het leuk jou in actie te zien: jij op je paard, je mountainbike of achter je camera ..  Gebruik je 4 (foto) kansen om meer van jezelf te laten zien!

Let op: we houden strak vast aan de indeling: 1. Profielfoto, 2. Wandelfoto, 3. Actiefoto of 4. Landschapsfoto. Als je gewoon een extra profielfoto plaatst (met alleen je gezicht), kan die worden weg gehaald. 

 

Reacties, lid worden, DeWandeldate volgen

© DeWandeldate, 21 april 2016. Update 2020. 

  Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.