We starten het nieuwe jaar (2015) met een afwisselende stadswandeling door Rotterdam, de 'Hometown' van DeWandeldate. Een mooie route vanaf het nieuwe Centraal Station, door de binnenstad, het Museumpark, het park bij de Euromast, over de Willemsbrug en de Erasmusbrug en langs vele bezienswaardigheden. We nemen ook een kijkje bij de nieuwe Markthal. Voor singles die graag wandelen, van alle leeftijden!

Wandelroute: Groene Wissel Rotterdam (9 km)

We verzamelen bij het stationscafé. Daarna maken we deze rondwandeling langs een groot aantal bezienswaardigheden van Rotterdam:

Verslag en Foto's van onze Groepswandeldate

We wandelden met 7 mannen en 6 vrouwen, veel leuke gesprekken, genoten van het heerlijke weer en de mooi uitgezette Groene Wissel wandeling. Leuk om te vermelden: na afloop vertelden twee mensen mij dat ze 'elkaar gevonden' hadden. Nog een paar foto's die ik onderweg maakte:

Meer groepswandelingen

Wil je ook een keer mee wandelen? DeWandeldate is in de eerste plaats een datingsite voor één-op-één daten. De groepswandeldates zijn een extraatje. Ik organiseer af en toe een natuur- of stadswandeling. Check daarvoor regelmatig onze Singles Wandel Agenda. Leden en nieuwsbrief abonnees krijgen deze ook in hun mail. Ook op Facebook en Twitter worden de wandelingen aangekondigd. 

Reacties en contact met DéWandeldate

 

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.