Gezocht: 3 testers voor 3 populaire wandelschoenen Meindl, Hanwag en Lowa. Wil je tester worden? Meld je aan en vertel op Kampeerwereld.nl waarom jij de beste tester bent.

Actie van Kampeerwereld.nl

Om de start van het nieuwe wandelseizoen goed in te luiden organiseert Kampeerwereld.nl een actie met wandelschoenen van Meindl, Lowa en Hanwag. Kampeerwereld.nl stelt 3 modellen beschikbaar. 3 winnaars mogen in de winkel van deze outdoor winkel een paar gratis wandelschoenen uitkiezen.

Wandelschoenen met GORE-TEX

De modellen waar het om gaat zijn de Lowa Renegade II GTX, Hanwag Banks, Meindl Portland GTX en Meindl Cuba GTX. Allemaal modellen die voorzien zijn van GORE-TEX, bescherming tegen alle elementen dus. Want GORE-TEX zorgt ervoor dat de schoenen goed bestand zijn tegen water, maar ook wind kan zijn koffers pakken. Stuk voor stuk zijn het schoenen geschikt voor lange wandelingen op de Veluwe of in de bergen!

Ben jij de nieuwe wandelschoen tester?

Zijn jouw wandelschoenen aan vervanging toe of sta je te popelen om het wandelen op te pakken komend seizoen?

Wil je wel zo'n paar gratis wandelschoenen, in ruil voor het schrijven van een 'review', inclusief foto, tijdens gebruik?

Zó doe je mee:

  • Ga naar de wandelschoenen pagina. 
  • Meld je aan als tester, door een enthousiaste reactie achter te laten op die pagina. 

Het gaat om deze drie modellen wandelschoenen:

  • 1x Lowa Renegade ll GTX Mid / Lowa Renegade ll GTX Mid Woman
  • 1 x Hanwag Banks / Hanwag Banks lady
  • 1x Meindl Portland GTX / Meindl Cuba Lady GTX

Kampeerwereld.nl kiest uit alle aanmeldingen drie testers die allemaal één paar wandelschoenen mogen testen. De testers worden op 21 maart bekend gemaakt.

De testers worden per e-mail uitgenodigd te komen passen en het model dat het beste past mee te nemen. Hiervoor verwacht Kampeerwereld wel een product review inclusief foto tijdens gebruik. Deze gebruiken zij op hun website.

 

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.